Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzelajace kolana

dziwna mysl o nieuniknionym

Polecane posty

Gość strzelajace kolana

Dziwnie sie czuje patrzac jak coraz czesciej zapdam na zdrowiu, choc tak mocno stara osoba nie jestem Coraz czestsze dolegliwosci sklaniaja mnei by uzmyslowic sobie, ze kazdy z nas musi umrzec i choc czesto w zyciu dopadaly mnie mysli by wszystko skonczyc mysle sobie ze boje sie smierci, zalacza mi sie instyntk samozachowawczy i dopada smutek ze wielu rzeczy juz nie odokonam, nie osiagne a przeciez w wiekszosci przypadkow to bez znaczenia

Gość strzelajace kolana
a najbardziej przerazajace sa mysli o chorobach, ktorych cofnac sie nie da, a nie daj boze tych ktorymi mozna jeszcze kogos zarazic

Gość to tylko
Wszystkich książek nie przeczytasz, całej wódki nie wypijesz, wszystkich .... itd. ale próbować trzeba :D

Gość strzelajace kolana
Tez tak macie?

Gość One night in Bangkok :)
strzelające kolana (na marginesie: trudno się strzela spod kolana?) do rzeczy: Dokończę myśl "to tylko", który zaczął tak: 'Wszystkich książek nie przeczytasz, całej wódki nie wypijesz, wszystkich .... itd.' X kończę: Wszystkich dziewczyn/lasek nie... yyyyy ---> odwiedzisz :) :D ('laska' to miejscowy żargon :D ) ciesz się "tymi, które tańczą dla Ciebie". :D A reszta niech sobie chodzi po świecie, i niech czyta, i niech sobie pisze. To @ są. :D :D :D Straszne @. I niech im (@-om) ---> 'wąsy urosną!'. Tak im życz. To Paskudy są. Ja jak zacząłem tak myśleć to od razu było git.