Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska234

Okres!!!

Polecane posty

Gość miska234

Wiem ze to moze dziwne ze mam tylko 12 lat ale to nie o to chodzi do stalam miesiaczke pierwsza 9 listopada do dzis nic (wiem ze sa najpierw nieregularne) 26 kwietnia jade do Grecji i nie chce miec okresu w Grecji i sie nie kapac itp. a jestem pewna ze dostane.Moje pytanie brzmi co zrobic by dostac okres teraz??? alkochol odpada!!!

idź do ginekologa lub pogadaj o tym z mamą, masz dopiero 12 lat mialaś raz miesiączkę musi minąć trochę czasu zanim ona sama się ureguluje

Gość miska234
z mama nie gadam o tym nie moge dziwna nie wazne nie moge i tyle a nie chce miec w Grecji

Gość tak mi przykro wiem co czujesz
gdybys byla starsza moglabys isc po tabletki ,ale to i tak by niczego nie zminilo jak dostalabys okres w grecji.Moglabys uzyc tamponow ostatecznie ,ale za to chybva tez jestes za mloda swoja droga pierwszy okres mialas w listopadzie juz jest kwiecien moze porozmawiaj z mama na tentemat ,bo dluga ta przerwa ja jak dostalam pierwszy raz mialam 14 lat i w miare regularnie dostalalam po ponad 30 dniach potem sie uregulowalo. Moze inne dziewczyny maja inaczej Ale porozmawiaj z mama wiem,ze to wstydliwe ja tez z mama nie rozmawialam siostra mnie wygadala do mamy :D

Gość miska234
nie chodzi mi o to ze jest to wstydliwe ale ona jest inna niz wszystkie mamy z nia nie moge gadac o tym i koniec a tampony moglabym ale dla mnie to jest ochydne

Gość miska234
i jeszcze mieszkam na wsi nie ma sklepu nie mam jak kupic nie mam i koniec nie mam siostry a do sklepu sama to niemozliwe

Gość mieszkasz na wsi,
nie ma sklepu w okolicy??? w takiej odległości żebyś mogła iśc pieszo??? zaskakujące:P mimo, że to pierwszy okres to długo nie masz następnego. W ogóle to ciekawe masz podejście, wydaje mi się że nieszczególnie interesuję Cię fakt, że długo nie masz kolejnego okresu a martwi Cię tylko to, zeby nie dostac go w Grecji...ale Twoja sprawa... nie wiem jakie masz układy z mam ą ale pasowałoby zasięgnąć opini ginekologa, a w twoim wieku nie możesz pójśc sama bo jestes za młoda:( nie da się w Twoim wypadku distać okres na zawołanie, musisz czekać