Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torbielkowta

LESZNO, jest tu ktoś?

Polecane posty

Gość torbielkowta

szukam dobrego ginekologa

Gość djgjjwd
na NFZ dr Krok jest ok. Naprawdę nazywa się Krok, to nie żart :D

Gość hmmmmmm ????
Leszno Wielkopolska?

Gość torbielkowta
tak leszno wielkopolska czesc dziewczynki o dr krok nie slyszlam ale zastanawia sie nad halina strzyszcz maciej frykowski i nie chodzi mi o ciaze tylko endometrize

Gość hmmmmmm ????
frykowski tez jest dobry

Gość torbielkowta
a ta dr n med halina strzyszcz czy jakos tak w ventrikulusie przyjmuje, słyszls o niej opinie ma straszne w necie ale specjalista niby jest dobrym

Gość hmmmmmm ????
Jeśli to taka starsza i tęższa babka to niezbyt miła. Jak leżałam 2 razy na ginekologi w lesznie to trochę tych lekarzy sie tam przewinęło.

Gość djgjjwd
Do Frykowskiego chodziłam. Zapisywał mi jako antykoncepcje Diane 35 mimo, że nie miałam problemów z cerą, a potrzebowałam tylko tabletek anty.

Gość torbielkowta
to mozesz go polecic?

Gość hmmmmmm ????
koleżanka chodzi do pana Jędrzejak ..leczy u niego torbiele czy tam mięśniaki na macicy i jest zadowolona.

Gość taka jaaa
ja chodziłam do Jędrzejczaka, moim zdaniem bardzo dobry specjalista (przyjmuje na Sobieskiego, ten nowy budynek koło stadionu) dobrą opinię ma też Molicki

Gość ,,,,,,,,,
..

Gość Liliana 1982
tez chodzę do Jedrzejczaka i bardzo go sobie chwale .

Gość djgjjwd
Nie polecam. Diane 35 właściwie już się wycofuje, we Francji zmarło kilka kobiet

Gość torbielkowta
nie tylko od diane mozna umrzec, wogole tabletki powoduja np. zakrzepice, i co wiecej te nowszej generacji czesciej, nie slyszalas w t?

Gość djgjjwd
słyszałam i nawet czytalam w ulotce, ale to nie zmienia faktu, ze Diane 35 nie jest antykoncepcją

Gość gość 45
witam przeczytajcie to wszyscy uważnie! jeżeli znacie osobę Monikę R. jest wasza przyjaciółka lub jaką kol wiek koleżanką proszę uważajcie to fałszywa osoba, najlepiej zerwijcie z nią jakikolwiek kontakt albo inaczej dziewczyny proszę uważajcie na swoich chłopaków bo jedyne co potrafi robić to odbijać chłopaków swoich najlepszych koleżanek w wieku 17 lat to zrobiła, uprawiali seks gdzie popadnie i jeszcze uważała ze to ona została skrzywdzona, wybaczyłam jej po czym zrobiła drugi raz to samo z nim, i znów ją do tego namówił!? wg jej opowiadań majtki jej sie same pewnie zsunęły, co za człowiekiem trzeba być? wstydu nie mieć, a po wszystkim jedyne co potrafi to udawać skrzywdzoną, i oczerniać innych juz nie raz to robiła. Jeżeli znacie kogoś takiego lepiej pilnujcie swoich ukochany bo ona nie cofjnie sie przed niczym. To średniego wzrostu brunetka z duzym bustem przy kości i myśli ze to jej atut?! z tego co wiem grasuje teraz gdzieś w Lesznie właśnie, nie chce nikogo oczerniać tylko was ostrzegam. nie jednym zepsuła juz życie /uważajcie

Gość gość
Witam, NIE POLECAM HALINY STRZYSZCZ GINEKOLOG Z VENTRICULUSA Bardzo nie polecam chodzenia na zabiegi do Strzyszcz. Z tego co mi wiadomo kilka osób w tym ja po zabiegu trafiło do szpitala z powodu komplikacji po zabiegu. (stan zapalny) Wszystkie te osoby miały wykonywany zabieg tylko u niej. ODRADZAM!! Niestety trzeba dobrze umieć wykonywać zabiegi, przede wszystkim sterylnie a nie tylko patrzeć na pieniądze, poza tym brak przyznania się do błędu ze strony lekarza. I nie poinformowanie o innych metodach. Zrobienie zabiegu który był najwięcej punktowany w NFZ ale w przypadku tych osób nie był potrzebny taki tylko inny o którym lekarz nie poinformował.

Gość gość
Witam, ja od 3 lat jestem pacjentką Frykowskiego i z nim to różnie. Trafiłam z problemami w pierwszej ciąży walczył dzielnie ale ciążę straciłam (dziecko nie miało nerek więc nie przeżyło by). W szpitalu po poronieniu miałam w nim wsparcie i interesował sę mną jak dobry lekarz, wydzwaniał do Poznania w mojej sprawie, kazał przyjeżdżać jak miał dyżur na dodatkowe usg bo długo nie następowało poronienie i martwiła go ta sytuacja. W drugiej ciąży, jako, że przebiegała prawidłowo chodziłam co 3 tyg i kiedy dał mi skierowanie do szpitala z powodu bardzo durzej opuchlizny był bardziej zdystansowany wobez mnie ale zauw3ażyłam, że nie pamiętał o tym, że jestem jego pacjentką jak raz i drugi się przypomniałam też inaczej trochę się zachowywał. Za to wycinał mi gruczoł Bartoliniego i jestem bardzo zadowolona w szpitalu inni lekarze nawet nie byli wstanie stwierdzić gdzie mam szwy bez dokładnych bardzo oględzin. Natomiast co mnie denerwuje to kilka razy leczyłąm u niego infekcje które ciągle nawracają zaraz po skończeniu antybiotyku, przy następnej wizycie muszę go trochę opierniczyć żeby jakiś wymaz zrobił jaką bakterie mam dokładnie albo coś.

Gość gość
Ja również NIE POLECAM dr STRZYSZCZ. Nie zauważyła u mnie w porę poważnego problemu, przez co trafiłam do szpitala na operację, a można było tego uniknąć.

Gość gość
No ona wogole zawiana jakas. Ja chodzilam do Antczaka lekarz dobry ale jego obiecanki jak bedzie Pani rodzic to zadzwonic przyjade jakby co to cesarke zrobimy o ludu. Dzwonilam 10x w koncu napisal nie moge odebrac mam pacjentki haha

Gość Zabajone w czekoladzie
Antczak jest dobry jak wszystko idzie jak po maśle, miła atmosfera w gabinecie i tyle, ale chyba nie o to chodzi aby chodzić do gin. Na zarciki?

Gość Zabajone w czekoladzie
W ogóle w Lesznie jest kogo polecić?:p

Gość gość
Ja tez szukam w Lesznie jakiegoś ginekologa godnego polecenia. Mam endometriozę i chce starać się i dziecko

Gość gość
Ja polecam dr Antczaka. U mnie w pore wykryl poważna infekcje. Kolezanka po 2 latach leczenia zaszla w upragniona ciaze. Nie polecam dr Strzyszcz. Jest tak bardzo niemilym czlowiekiem ze az strach do niej chodzić, nabawilam sie nerwicy gdy bylam jej pacjentka.

Gość gość
Kiedyś chodziłam do Molickiego jak przyjmował prywatnie- świetny lekarz. Bardzo polecam. Ale teraz ponoć tylko w szpitalu przyjmuje