Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paramore Idio 26

CZY to normalny ETAP ZWIAZKU ???????????????????????

Polecane posty

Gość Paramore Idio 26

jestesmy razem 3 lata, mieszkamy ze soba 2 juz straszna sie wdarla monotonnia, brak jakichs ekscesow, rzeczy robionych spontanicznie, wypadow, niespodzianek no i uczucie jakies przygasniete, kiedys nie potrafilam obyc sie bez jego smsa czy nie sylania czegos jemu na dobranoc a teraz potrafie milczec kilka dni bedac na wyjezdzie, zaczynam sie zastanawiac czy tak jest zawsze czy po prostu uczucie sie wypalilo :/ to pierwszy moj dluzszy zwiazek

Gość lidiakadio
chyba tak :-) mozecie probowac to jakos podsycic

Gość u nas zawse jest taaak
ze sie dopieszczamy i dbamy o zwiazek :-)

Gość Paramore Idio 26
ja uwazam ze staram sie , robie romantyczne kolacje, seksowna bielizna, proponuje wyjscia zeby go wyrwac z domu , ajkies prezenty bez okazji a u niego wyglada to tak ze wraca z pracy i pyta co chce dzis robic i tyle sam sie nie postara zeby cos wymyslec :/

Gość odpusc sobie
skoro on sie nie stara chyba Cie nie kocha

Gość betin
Mam za sobą długi związek, a od siedmiu lat jestem mężatką i niestety i w pierwszym i w obecnym związku z czasem pojawiła się monotonia...zazwyczaj tak właśnie jest

Gość fsryhg
zawsze pojawia sie moinotonia a co wy myslicie ze zawsze sie bedzie mialo nascie lat i motylki w brzuchu,entuzjazm?:O takie jest normalne zycie

Gość jak tam U WAS???
mi sie wydaje ze tzreba walczyc zeby tej monotonni nie bylo bo ona zabija milosc, moze byc po 10 ,15 latach ale nie po kilku !!

Gość pokaranka Manka
wlasnie zob ten temat hmm u nas troche tak jest troche nie ale to kwesta tego ze znacie sie juz, zdobyliscie i w sumie nie ma co nadskakiwac jak na poczatku, ale dbac o zwiazek trzeba zawsze