Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trakakakaj

gdzie można kupić tani zegarek?

Polecane posty

Gość kokoszanelka123
Ja wychodze z założenia ze zawsze najłatwiej kupic w sieci - tak trafiłam przypadkiem na miugo, bo mają teraz promocje - 18% na wszystkie modele i to reklamują. Można sobie w konfiguratorze stworzyc zegarek jaki sie chce i sądze, ze to oryginalny pomysł na prezent

Gość gość
Jeśli chodzi o fajne zegarki w atrakcyjnych cenach to polecam zaglądać tutaj: https://www.lombardexpres.pl/ Bardzo fajne okazje cenowe można złapać.

Gość darolikk
Nie mam pojęcia co to znaczy "tani" bo dla każdego to inna kwota, ale ja kupuje w sklepie https://e-zegarek.pl/ ze względu na częste promocję i potwierdzenie jakości :)

Gość gość
Super zegarki widziałam jak zamawiałam ciuszki na born2be.pl Zamówiłam cztery pary, a zapłaciłam jak za trzy. Teraz chce właśnie też jakiś zegareczek dla siebie wybrać :D

Gość Darek

Pewnie allegro, ale ja musze przyznać, że wolę czasami zajrzeć do Time Trend maja sporo promocji, odkładam sobie pieniądze i kupie coś lepszego, żeby jakoś wyglądać

Gość Darek

Pewnie allegro, ale ja musze przyznać, że wolę czasami zajrzeć do Time Trend maja sporo promocji, odkładam sobie pieniądze i kupie coś lepszego, żeby jakoś wyglądać

Gość Meow

Tani, tzn?? Ja kupiłem za ok 250 zł w Time Trend, a śmiga jak ta lala. Sprawdź tam, mają tego dość sporo.