Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorealka20+

włosy ombre

Polecane posty

mam długie (tak mniej więcej do polowy pleców), rude, kręcone włosy i chciałabym wiedzieć czy pasowałoby jakbym rozjaśniła końce?? czyli efekt ombre. ładnie to wygląda na prostych włosach ale nie wyobrażam sobie na moich... A dziś idę do fryzjera i nie mogę się zdecydować

Gość prawictwo pospolite191
fatalnie .. koloror włsów powinien być jednorodny.

Gość nexttime
też mi się podoba ten efekt ombre, ale to ponoć już dawno niemodne. może fryzjerka ci coś doradzi?

Gość ja jestem fryzjerką
i dużo osób jeszcze tak maluję. Na kreconych też robią, może nie jest tak widoczny jak na prostych ale czemu nie

Gość bez tapety ani rusz
modne nie modne, jak komus sie podoba to czemu nie. ja już tak mam 3 raz ;) za każdym razem stwierdzałam, ze to obciach i nie modne, a poza tym mam 32 lata, ale jak tylko kogoś z ombre widziałam to mi się podobało i znów robiłam. teraz jestem ombre i ładnie to wygląda

ja tez zawsze idę do fryzjera i uprzedzam męża ze jak wrocę to mnie nie pozna... Albo mocno skróce albo zupełnie przemaluję... i co ... Zawsze obcinam minimalnie jak się da bo mi szkoda i maluje na ten sam kolor bo nie mam odwagi zaszaleć.

Nigdy w życiu ombre na rudych włosach! To ładnie wygląda na kasztanowych, grubych i falowanychwłosach, nigdy na czarnych i rudych.