Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny25...

gdzie poznac kogos wolnego +-25 ??

Polecane posty

Gość samotny25...

Latka uciekają i wypadałoby znalezc sobie kogos na stale. Niesttey w moim otoczeniu w tym wieku juz wiekszosc osob zajetych. wiec gdzie poznajecie swoich partnerów/partnerki w tym wieku ?

Gość look680
na sympartii ?

Gość huhuhujec
buhahaha sympatia to dno

Gość Rejsik1990
Poznać fajną babkę możesz dosłownie w dowolnym miejscu :) Wystarczy trochę uśmiechu i nic nie stoi na przeszkodzie by do jakiejś zagadać. Obojętnie gdzie, nawet na ulicy. Kobiety marzą o tym by być podrywane.

Gość Karel Poborsky
Chłopie, jesteś jeszcze młodziutki. Nie szukaj dziewczyny na siłę, bo "tak wypada". Sraj na społeczne stereotypy, żyj tak byś ty był szczęśliwy obojętnie czy jesteś singlem czy jesteś w związku. Jak będziesz miał ciekawe życie i będziesz szczęśliwy sam ze sobą to kobiety same cię będą podrywały. Pamiętaj, że czas działa na korzyść facetów :) Ja mam 31 lat i nie narzekam. Facet im starszy tym lepszy.

Gość Jagodowe ciasteczko23
To prawda, czas korzystnie wpływa na facetów, na kobiety niestety już nie :) Rozumiem problem, ja mam 23 lata i tez wszedzie same pary, cięzko trafić na kogos wolnego i wartościowego :)

Gość Taka25
To zależy "korzystnie" wpływa TYLKO na facetów bardzo zaradnych, którzy ok. 30 r.ż. usamodzielnią się mieszkaniowo i finansowo (z lub bez pomocy rodziców, bez różnicy) natomiast reszta traci tak samo jak kobiety:) Tacy póxniej mogą przebierać w brzydkich i/lub naciągaczkach i/lub dzieciatych i/lub nieznośnych.