Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolajolaaa

KRĘPUJĘ SIĘ SWOJEGO WZROSTU!

Polecane posty

Gość lolajolaaa

mam problem od pewnego czasu.pisze na necie z fajnym chłopakiem.jest z tego miasta co ja,gadamy na skaypie ,jest ptrzystojny ja też mu sie spodobałam.mam 175 cm wzrostu,czyli tyle co ja/.sęk w tym ze on nigdy nie pytał ile mam.w przyszłym tygodniu mamy sie spotkać,boje sie jego reakcji,chcialam ubrać szpilkii bo czuje sie w nich pewna siebie,kobieca ale napewno odpada/ mam sporo wysokich znajomych,dziewczyn i chłopakow ale boje sie ze partner moze nie zaakceptowac takiego wzrostu u partnerki,takiego samego:( mam nu to wczesniej napisac??

Gość lolajolaaa
* on ma 175 ja też

Gość lolajolaaa
słyszałam o zabiegu redukcji piszczeli,co myslicie?

Gość tak to już bywa...
wez ze sie z nim rozstań.on pewnie w rzeczywiscotsi ma 170 i dopiero bedzie lipa?"

Gość lolajolaaa
moze tak być,bo ja w rzeczywistości mam 183 cm:-D

Gość smutasijak
wiesz co. widzę że ktos sie tutaj za autorke tematu podaje xD D DD . 175 cm to jeszcze nie tragedia . 3maj się:D

Gość lolajolaaa
ales ty inteligentna:-D nikt sie nie podszywa,serio mam 183 cm

wiesz co...mam pomysl...umow sie z nim w parku albo kawiarni:) przyjdz pierwsza....i siedz tam przy stoliku/na lawce:D jestes kobietą nie musisz wstawac na przywitanie....no i siedzcie tak,wypijcie kawke...po godzini epowiedz zeby sobie poszedł,bo zaraz ma pryjsc tu twoja mama...:D i nie obczai ze jestes tycka:D

Gość lolajolaaa
o boze ! ale wymisliłaś:-(

Gość lolajolaaa
no i ?? a w przyszlosci to co?? jesli juz nie mam zamaru potem sie z nim spotykać to po co ten pierwszy raz?? mam 175 cm wzrostu jak podałam w pierwszym poscie umiem liczyc ktos sie podemnie podszywa. 175 do jednak dużo.aż za jak na dziewczyne

nie przesadzaj....masz wzrost modelki!!! jak jestes szupla to faet jest szczesciarzem..........ja mam 176cm...i chyba 2 razy łazili za mna faceci ciut nizszi....faceci boją sie gucyh pasztetow.....wzrot jest twoim plusem........ALE NIE ZAKLADAJ SZPILEK!!!!!!

Gość 175cm wzrostu to norma
Haha. Na jakiej prowincji mieszkasz, ze laski o tym wzroscie to rzadkosc? Co ma powiedziec wyzsza od ciebie laska lub niski facet? Nie bedziesz sie chlastala z tego powodu ;) zaloz szpilki jesli tak ci wygodnie, jest duzo wysokich laske noszacych codziennie szpilki. Niech male skrzatki nie odbieraja tej przyjemnosci wysokim.

Gość 175cm wzrostu to norma
Nastepna przy wzroscie 176cm nie pozwala zakladac szpilek. To w czym maja laski chodzic?

Gość czekoladopolola
ja mam 178cm i czuje sie jak zyrafa :D

Ja mam 176 cm wzrostu, noszę szpilki takie dość wysokie ale tylko okazjonalnie. Na codzień noszę buty na koturnie ok 7 cm i czuje się w nich znakomicie. Jeśli ma być Twój i będzie w porządku to nie będzie mu przeszkadzał Twój wzrost. Wysokie dziewczyny górą ;)

Ja mam 176 cm wzrostu, noszę szpilki takie dość wysokie ale tylko okazjonalnie. Na codzień noszę buty na koturnie ok 7 cm i czuje się w nich znakomicie. Jeśli ma być Twój i będzie w porządku to nie będzie mu przeszkadzał Twój wzrost. Wysokie dziewczyny górą ;)

Gość lolajolaaa
ja mam wielu wysokich znajomych ale bezprzesady.dziewczyny 170-174 nie wiecej. dziwnie sie czuje. chcialabym byc z 5 cm nizsza to moj ideał.zakładałabym niewielkie obcasiki a tak?? plaskie mi pozostał:(