Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina123

ciąża

Polecane posty

Gość michalina123

Wiatam;) mam pytanie czy przed okresem i w czasie jest możliwość zajście w ciaze? dodam ze okres mam nie regularny a w tym miesiacu jak dostałam to z bólu sie zwijałam dwa dni . Słyszałam juz rozne rzeczy ze kobieta jest płodna 3 dni przed spodziewana miesiączka i 3 dni po nasłuchałam ze sama juz sie pogubiłam a staram sie o dziecko w tym miesiacu zaczeliśmy i jak narazie nic -.- mam nadzieje ze sie uda;)

Gość Zielona zebra
przy reguralnych cyklach prawdopodobiestwo zajcia jest znikome bardzo.....ale wiadomo, ciało to nie maszyna :) ja zaszłam w ciąże 2 tygodnie po okresie przy cyklu 27 dniowym..... od razu ;)

Gość michalina123
chciałabym zeby to było tak chop siup i juz ; D ale z drugiej strony podobaja mi sie te starania bo od kiedy sie staram sex stał sie bardziej dla mnie podniecający ;D

Gość luygluhgb
2 tygodnie po okresie to chyba normalne?? przeciez to sam środek cyklu przecież

Gość Zielona zebra
no jak najbardziej normalne..nie powiedziałam że to było coś dziwnego :) autorko, podobno nie ma co szaleć z seksem i im częściej to się robi tym mniejsze prawdopodobieństwo - oszczędzajcie naboje na okres płodny

Gość 3 dni przed?
mieisiaczka kobieta jest płodna??pierwsze słyszę cos takiego!przed okresem zazwyczaj kobieta jest w fazie niepłodnej

Gość michalina123
po prostu chyba przestaniemy sie starac zaczniejmy po prostu dla przyjemności może wtedy sie uda ;)

Gość bialamasajka
Jeśli kobieta dostanie miesiączkę w terminie, to przed okresem nie możliwe jest zapłodnienie - dni niepłodne. Może kup sobie tester owulacyjny na ślinę/śluz? Zobaczysz kiedy masz owulację, nawet jak Ci się przesunie