Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia bardziej niż

Chciałabym iść 1 raz do ginekologa

Polecane posty

Gość głupia bardziej niż

Dziewczyny ! Wstydze się nawet pytać o to bo to pokazuje moją niewiedzę i ograniczenie, ale może najdą się tacy którzy pomogą w sprawie niż tylko wysmieja :) Oczywiście śmiejcie się pozwalam :D bo jestem kompletnie głupia, tłuk itd. Chcę iść do ginekologa 1 raz w zyciu ale nie wiem jak sie "zapisać" :D jak to przebiega itd, mam powiedzieć date jaką chcę czy ona z góry jest narzucona??? Muszę coś ze sobą przynosić ksiazeczke ???? Rejestrować ??? Nigdy nie byłam u lekarza, u żadnego. Nigdy się nie zapisywałam, nawet do dentysty zawsze z matką szłam i ona to robiła. Fest nie? :D pomozcie:)

zatelefonuj do przychodni sie zarejestrować, powiedz, że chcesz umówić się na wizytę, pani poda ci termin, ty się zgodzisz lub nie no i to wszytsko. książeczki nie bierzesz żadnej

jesli masz mniej niz 16 lat to jest normolne pytanie:) Osoby niepelnoletni e chyba powinny isc z rodzicem...P Zalezy czy idziesz na fundusz czy prywatnie.... Dzwonisz do rejetsracji telefonicznie....i moiwsz ze chcesz do takiego a takiego lekarza....podajesz nazwissko...(na nfz czy prywtnie) i ci mowi kiedy i o ktorej...

Gość herrr
Idziesz albo dzwonisz do rejestracji w przychodni/szpitala czy gdzie tam przyjmuje lekarz. Oni proponują datę, a Ty się zgadzasz albo mówisz, że wolisz inną. Już nie ma żadnych książeczek, wystarczy dowód osobisty

w ten sam dzien to chyba niemozliwe....wyznacza ci termin. jak na fundusz to musisz miec legitymacje szkolną .(juz nie ubezpieczenieową)... jak prywtanie to jakąs stuweczkę w portfelu.

Gość wiśnióweczka
witaj, ja chodzę prywatnie, ale procedura praktycznie ta sama. Musisz się umówić, najlepiej zadzwoń i ustal termin wizyty. Na miejscu się zarejestrujesz.

Gość głupia bardziej niż
ale naprawde nie potrzeba ksiazeczki??????/ Nie musze podawac swoich danych???? Bo pamietam ze jak szlam do dermatologa to musialam cos wypelniac i ubezpieczenie przynosic....

Gość wiśnióweczka
stówka to mało... ja wczoraj byłam akurat u lekarza i 130 zapłaciłam ;-)

Gość wiśnióweczka
dane musisz podać, oczywiście

Gość głupia bardziej niż
aha i mam 20 lat... wiem wiem....

Gość głupia bardziej niż
chce isc na fundusz czyli musze zaznaczyc ze na fundusz ????? dzieki dziewczyny

Gość herrr
dowód osobisty- będą chcieli PESEL żeby zobaczyć w systemie czy jesteś ubezpieczona

Gość wiśnióweczka
Wybierz lekarza, zadzwoń i ustal termin wizyty u niego. Zarejestrujesz się na miejscu, musisz mieć dowód.