Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka wzburzona

nauczycielka uwzięła się na córkę

Polecane posty

Gość Matka wzburzona

Córcia jest w trzeciej klasie. Jest dzieckiem bardzo słodkim, ale żywym i ruchliwym a przy tym bardzo zdolna. Od jakiegoś czasu nie ma prawie tygodnia by nie przynosiła jakichś uwag w dzienniczku. A to, że biega na przrwie i potrąca dzieci, a to, że wywraca krzesełka, a to, ze wyzywa jakiegoś Adriana z klasy i tak w kółko. Na zebraniu też nauczycielka miała do mojej córci jakieś wąty, że używa brzydkich słów i nawet chłopcy sie jej boją. No w to już cięzko mi uwierzyć, bo wprawdzie moja Nikol jest wysoką i postawną dziewczynką to raczej chłopaką rady nie da. No, ale przemilczałam ale widze że dalej się nie da bo głupia nauczycielka sadzi uwagę za uwagą a już przegięciem było, że mała wymusiła jakieś pieniądze od pierwszaka jakiegoś. Podejrzewam, ze to jakieś wymysły tej nauczycielki albo dzieciarnia Nikol wrabia, bo jej nienawidzą za to że zdolna i lepiej od nich ubrana. Nie wiem, co w tej sytuacji zrobić. Nie chce pogarszać sytuacji córki w szkole, ale chyba jak tak dalej pójdzie złożę skargę do dyrekcji. Jak myślicie? a może lepiej do kuratorium? Przepraszam, że troche chaotycznie ale nerwy mnie zżerają jak o tym piszę

Gość dyscyplina musi być
uważam,że problemy dzieci w takim wieku biorą się z niedoboru pasa, zdyscyplinuj córkę a będzie grzecznych dzieckiem bez kłopotów na późniejszym etapie życia, swoją drogą nauczycielka widać też samotna i niekochana, chyba mąż jej nie bije odpowiednio, pozdrawiam

Gość estgtrdhy
to ubierac tak jak inne dzieci. zazdrosc to normalne usprawiedliwione zachowanie

Gość GretaBarboo
0/10 słabe i na kilometr czuć prowo. Spaliłaś/eś tą Nikolką i bykami

Gość Matka wzburzona
Mówimy na córke Nikol, nie odmieniamy imienia. Tak, czytałam tu kiedyś podśmiewanie się z tego imienia, ale uważam, że siła tkwi w różnorodności i niech każdy daje imię jakie mu się podoba zamiast śmiania się z imion innych. Za blędy przepraszam, stukałam w klawe nie patrząc na pisany tekst, a wtedy robię byki

Gość Matka wzburzona
Nie staram sie jej ubierać na bogato, ale problem w tym, że mamy dookoła szkoły dużo blokowiska a tam ludzie żyją prawie jak w slamszach, nie mają roboty to i dzieciarnia chodzi do szkoły w jakichś lumpeksach. Dlatego jak dziecko przychodzi schludnie i ładnie ubrane to zaraz zaczynają się docinki i z tego chyba wszystko się zaczęło, że może Nikol zaczęła być bardziej agresywna przez te zaczepki

Gość Matka wzburzona
Bić córki nie zamierzam, bo to tylko wzmoże agresje. Na razie zobacze co wskóram u dyrektorki, bo może trochę usadzi tę czepielską nauczycielkę. Wydaje mi się, że ona mimo wszystko widzi tylko u Nikol złe a u innych to już nie.

Gość 2pacnieumarł
czyli wywyższasz swoje dziecko nad inne dzieci czyli jesteś osobą uważającą siebie za lepszą od innych czyli mam dla ciebie radę .

Gość 175cm wzrostu to norma
"To ubierac tak jak inne dzieci. Zazdrosc to normalne usprawiedliwione zachowanie" Zazdrosc to normalne zachowanie? Buhaha.

Gość 175cm wzrostu to norma
To oczywiscie, ze nie bedzie posylac dziecka do szkola jak lumpa jesli ja stac!!

Gość gerwazy999990
Daj w mordę "curci" tak na otrzeźwienie. :) to się gowniara uspokoi

Gość Matka wzburzona
Nie wywyższam ponad inne, ale jest mi droższe ponad inne. To chyba naturalne/ Jeśli ktoś mi będzie tu wciskła, że kocha jednakowo swoje i wszystki dzieci to walnę smiechem. Może w utopijnie doskonałym świecie tak jest, w rzeczywistym - nigdy. Więc mi nie pieprz o wywyższaniu, ok?

Gość Xxxbbbxxx
Jak ja nie lubię tych matek, które nie potrafią przyjąć do wiadomości, że ich dziecko może zachowywać się nieodpowiednio... Lepiej z dzieckiem porozmawiaj i przywołaj ją do porządku a nie po dyrekcjach będziesz biegać i z siebie idiotkę robić....

Gość Matka wzburzona
W mordę dawać nie będę, bo nie jestem jakąś patologią....

Gość gerwazy999990
Zetez dopiero to zauważyłam!!! Nicol. Przecież to imię bez płciowe, w PL nie zatwierdzają imiony bez płciowych !!!prowo!!!

Gość Matka wzburzona
Ciekawe. Tylko jak na tle klasy wziąć to nawet najgorszym chuliganom nie wpisała ostatnio tyle uwag co mojej. Musiałaby chyba być w trzech miejscach na raz, żeby tyle nabroić.

Gość yyyKafeKrytykant
"bo to tylko wzmoże agresje"? czyli jednak jakas agresja wystepuje u twojego cudnego dzieciaka

Gość A wlasnie ze dobrze
Dziecko umie sie obronic, nie jest ofiara. Zamknij pysk tej niedowartosciowanej przedszkolance i bedzie ok.

Gość Matka wzburzona
gerwazy999990 Zetez dopiero to zauważyłam!!! Nicol. Przecież to imię bez płciowe, w PL nie zatwierdzają imiony bez płciowych !!!prowo!!! ciebie w piwnicy chowali? Chyba wołać na dziecko można w PL jak się chce, czy może się myle? pajac

Gość 2pacnieumarł
aaaaa ta rada : SSIJ KURWO (jak ja siebie kocham)

Gość 2pacnieumarł
prowokacja a moja Nikol ma 12 lat i obciągała księdzu co robić jak zadziałać Mówiła mi ze lubi ostry oral z starszymi facetami

Gość Matka wzburzona
Tylko, że córka w domu jest grzeczna. Czasem coś przeskrobie, ale z klasą raczej. Nie żeby była chamska czy klęła czy coś. Do sąsiadów też grzecznie. Nawet tym z blokowiska się kłania jak gdzieś w sklepie widzi. Nie mam do niej zastrzeżeń i jestem pewna, że nauczycielka przesadza i czegoś mojej małej nie lubi.

Gość dupa dupa dupa
twoja Nikol to chyba chłopak bo normalnie to Nikola by było prowokatorko :P

Gość Matka wzburzona
2pacnieumarł wypad stąd pacanie jeden jak masz takie bzdety zasuwać!

Gość Matka wzburzona
mój mąż pierdoli moją Nicol jak burą sukę

Gość 2pacnieumarł
Nicola Tesla był mężczyzną a nazywał się nikola

Gość hhhela
oj jakie te nauczycielki niedobre ;)

Gość Anonim for
Nie sluchaj tych docinek. Znajdz sposob na nauczycielke i po problemie. Wazne, ze dzieciak nie jest ofiara.

Gość elemeledutki
W domu jest grzeczna bo się ciebie boi, w szkole odreagowuje tresurę, gdzieś musi. Idź do psychologa bo w okresie dojrzewania sobie nie poradzisz.