Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomozciemiprosze

Pomóżcie mi proszę!!!!:(

Polecane posty

Gość Pomozciemiprosze

Cześć. Mam 17 lat i chodzę do 1 klasy liceum o profilu polski-historia. Zgodnie z nowa reformą od przyszłego roku będę uczyć sie wspomnianych wcześniej przedmiotów po 8h tygodniowo, a inne po prostu mi " znikną". Pierwsza klasa była ogólna, czyli niezależnie od profilu, wszystkie przedmioty są nauczane w jednakowym wymiarze godzin. Przyznam, ze gdy szlam do liceum, to profil był mi zupełnie obojetny, kompletnie nie myślałam o maturze ani o studiach. Teraz jednak zdecydowałam ze chce zdawać na SGH, zatem powinnam zmienić profil klasy. Jednakże mam dość spory problem - w klasie mat-geo jest już za dużo osób, więc nie ma mowy o przeniesieniu się... Dzwonilam już do innych szkół - rownież wszędzie brak miejsc... Chce zaznaczyć, ze chodzę do bardzo dobrego warszawskiego liceum, więc jeśli miałabym zmieniać szkole to na taka o podobnym poziomie nauczania. Podejrzewam ze miejsca są tylko w takich najgorszych, gdzie sama dresiarnia chodzi :/ co mam zrobić ?????? Jestem po prostu załamana :/ czy dyrektor może odmówić mi przejścia do innej klasy? Kompletnie nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji.

Gość Pomozciemiprosze
Błagam proszę o jakieś odpowiedzi! Z nerwów aż brzuch mnie boli...

Gość eeeech :(
wyluzuj. wszystko i tak zależy od nauczycieli i od Ciebie. lepiej zainwestuj w dodatkowe lekcje.

Gość Pomozciemiprosze
Czy jest sens przenosić sie do jakiejś słabej szkoły byle tylko profil był ok? Czy lepiej zostać w tej dobrej? Myśle ze w mojej obecnej mogę sie bardzo dużo nauczyć, ale niekoniecznie interesuje mnie wiedza z zakresu polski i historia......

Gość herrr
Wystarczy że zaczniesz się uczyć sama, a po zajęciach może organizują jakieś dodatkowe zajęcia z przedmiotów które Cię interesują

Gość xsuz
serio nie przezywaj szkoły sredniej az tak, ucz sie weicej sama w domu albo korki i dasz rade z nauką ja jestem tego przykladem ;d ale to malo wazne

Gość 2pacnieumarł
e tam ja raz "upierdoliłem" w szkole średniej i jakoś żyje dodam ze szkołę ukończyłem.

Gość 2pacnieumarł
dziwka ha ha ha ha ha ha dobry wieczór