Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Udekorowana

Pomogę w dekoracjach - bezpłatnie

Polecane posty

Gość Udekorowana

Witam :) Proponuję swoją pomoc w dekoracji kościoła, sali, wykonaniu zaproszeń, winietek, itd. Robię to bezpłatnie ponieważ jest to moja pasja i chciałabym nabrać doświadczenia. Mam głowę pełną pomysłów i duży zapał :) Tym, którym nie będę mogła pomóc w praktyce (z powodu kilometrów) chętnie coś podpowiem w teorii :)

Gość Doominikkkaaaaaaaa
A na jakim ternie działasz?:) ja jestem z mazowieckiego. Sama planuje zajac sie dekoracja sali, bo kosciol ubieraja mi siostry. Na dekoratorke mnie nie stac, ale chcialabym by wystroj mial jakies rece i nogi. Jak mozesz mi pomoc?:)

Gość Udekorowana
Niestety ograniczam się do okolic Zielonej Góry, a więc województwo lubuskie. Dobrze by było, gdybyś napisała mi o swoich oczekiwaniach, bo pewnie masz jakieś ogólne wyobrażenia dotyczące choćby kolorów. Chętnie zobaczę także zdjęcia sali i coś mogłabym pomyśleć na temat dalszego wystroju

Gość della bella stella
Ja chetnie skorzystam z twoich rad na odleglosc, wysle zdjecia sali itp ale wolalabym na e-maila. Mozesz napisac? Wtedy sie odezwe :)

Gość Udekorowana
Bardzo proszę :) s.konsultantka@gmial.com

Gość Doominikkkaaaaaaaa
Co do kolorów to mam pomysł, ale jak to dalej ugryźc.. nie wiem. Skorzystam z konsultacji, wyślę Ci zdjęcia na maila dziekuję

Gość Udekorowana
Czekam na Wasze zdjęcia i informacje dotyczące wystroju :)

Gość 0304
ja akurat jestem z okolic Zielonej :D ale ślub chcemy wziąć w 2014

Gość Udekorowana
0304, im więcej czasu, tym lepiej - do wszystkiego mozna się dokładniej przygotować, a wszystkie koszty i wydatki rozłożone w czasie są mniej odczuwalne dla kieszeni.

Gość Doominikkkaaaaaaaa
Próbuję wysłać wiadomość od wczoraj, ale za każdym razem dostaję zwrotnego e-maila od poczty mailer-demon problem z dostarczeniem wiadomości:(

Gość Udekorowana
Jeśli pojawia się taki błąd, to proszę wysłać wiadomość na następujący adres: machaonka@gmail.com

Gość Doominikkkaaaaaaaa
W sumie i tutaj mogę podać szczegóły:) A więc sala jest w kolorach brązu, kremu i bieli. Ja za kolor przewodni obrałam sobie fioletowy. Będę miała wiązankę z takich właśnie eustom. I jeśli do mojej sali pasuje utrzymanie tej kolorystyki to świetnie, jeśli nie to proszę o propozycję. Nie będę się upierała by salę przystrajać fioletowymi kwiatami jeśli będą się gryzły. Wkleję link do galerii zdjęć mojej sali na stronie internetowej: http://www.cameralna-domweselnyradom.pl/galeria.html Na czym chciałabym się skupić? Salę taneczną zostawiłabym w spokoju, nie jest za duża, biegną te światełka przy podłodze. Wystarczy. Na którymś ze zdjęć na pewno widać dwa okna, takie wnęki. Na przestrzał z sali jadalnianej i sali tanecznej. I właśnie głównie chciałabym się skupić na tych oknach i jakoś ciekawie je wypełnić. Tak by z każdej strony fajnie się prezentowały i od strony tanecznej jak i jadalnianej. Poniżej wysyłam jeszcze dodatkowo ustawienie stołów jakie będzie u mnie. Jest to jedna literka L, przy której będziemy siedzieć ze świadkami i przyjaciółmi, a stoły dla rodziny to będzie coś na kształt U. I chciałabym jakoś fajnie ozdobić te stoły, przede wszystkim kwiaty. Jakieś kompozycje czy pojedyncze? jakieś świece? jak gęsto? no i co za nami? jak widać za nami nie ma ściany tylko coś na kształt firanki, zasłon, a następnie okno. Nie wiem czy coś da się przymocować do tej "firanki" bo ona składa się z takich pojedynczych paseczków. Dodam, że nie zależy mi na jakiś tłach przytłaczających, ale jakiś akcent by zaznaczyć, że to nasz stół i siedzą przy nim młodzi by się przydał. Dekorację na miarę swoich możliwość wykonam sama, co będzie konieczne zamówię w kwiaciarni i tak wyjdzie taniej niż dekoratorka, co będzie potrzebne to zakupie, tylko o jakieś pomysły proszę i koncepcje:) Miałam problem z dodaniem gdzieś zdjęć dlatego wrzuciłam je na profil na garnku, wszystko powinno się udać odtworzyć. Po kliknięciu na link potem proszę klikać - kolejne po prawej stronie zdjęcia. Napis niebieski. Wszystko mam nadzieję, że dobrze widac. http://www.garnek.pl/ddomini Z góry dzięki!

Gość nie do uwierzenia
Chcesz powiedzieć, że możesz dla mnie zrobić za darmo winietki i je do mnie wysłać ?

Gość Udekorowana
Dominiko, proszę Cię o podanie swojego adresu e-mail, ponieważ chciałabym Cię zapytać jeszcze o kilka rzeczy, a nie chcę zrobić zamieszania i wysłać Ci na koniec przez pomyłkę np. propozycji w stylu black&white :)

Gość Udekorowana
Proponuję swoją POMOC przy wykonaniu, tzn. mogę Ci np. podpowiedzieć, w jakim stylu zrobić winietki, które będą pasowały do ogólnego wystroju, powiem co i z czym się gryzie. Za zrobienie ich od A do Z oczywiście musiałabyś mi coś zapłacić (na pewno byłaby to niższa cena niż proponują sklepy) i ponieść koszty materiałów.

Gość Doominikkkaaaaaaaa
domi-nika91@wp.pl to jest moj e-mail takze czekam na wiadomosc.

Gość Udekorowana
Ponieważ doszły mnie słuchy, że moja skrzynka mailowa szwankuje, postanowiłam założyć nowe konto specjalnie dla osób, które będą chciały skorzystać z mojej pomocy. Oto nowy adres: udekorowana@o2.pl

Gość nie do uwierzenia
Tak myślałam ;-) Nikt niczego na tym świecie nie zrobi za darmo :-) pozdrawiam

Gość Udekorowana
Bardzo chętnie wykonałabym winietki za darmo, bo to mi sprawia przyjemność, ale niestety czas mi na to nie pozwala. Musiałabym wtedy nie pracować, nie uczyć się... a z czegoś trzeba żyć. Czasami zwykła bezpłatna porada i pomoc w dobraniu dekoracji zajmuje mi dwa dni, więc uważam, że i tak robię dużo rzeczy za darmo.

Gość 0304
Udekorowana a możesz napisać z okolic jakiego miasta jesteś? Bo ja z okolic Żar:)

Gość Udekorowana
0304, do Żar mam jakieś 30 km :)

Gość Udekorowana
A najbliżej mi chyba do Lubska.

Gość 0304
o to bliziutko w miarę:)

Gość Udekorowana
To prawda, dlatego służę pomocą :)

Gość nie do uwierzenia
Nie no żartuję z tymi winietkami, i tak nie chciałabym kogoś wykorzystywać ;-)