Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anelina

Mam kompleksy przez moją koleżankę!! Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość Anelina

Moja kolezanka(niby przyjaciółka) ale ja jej tak nie traktuję bo to jest bardzo duże słowo,ale to nieważne. Ona jest bardzo ładna według mnie i według innych z twarzy mimo że jest gruba. Wszyscy uważają że ona jest ładna i w ogóle,przez nią mam kompleksy po prostu. Niby mi tez "czasem" mówią ze ejstem ładna i tak dalej, jestem zgrabna w przeciwieństwie do niej. Może nie jestem jakimś pasztetem,ale na pewno jej nie dorównuję. Każdy chłopak się za nia ogląda zazwyczaj i w towarzystwie ona się każdemu podoba,a ja nikomu z tego co wiem, przynajmniej tak mi się wydaje. Ja wiem że to jest głupie że mam przez nią kompleksy ale ja nad tym nie panuję i nie umiem tego zmienić. Dlaczego tak je st ?

Gość hfggnnnnn
proste. masz niskie poczucie wlasnej wartości

Gość Anelina
ale jak to zmienić? skoro to widać że ona się innym poodba mimo ze ma tusze i w ogóle,a ja to nic

Gość abp
Myślę, że niepotrzebnie się z nią porównujesz. Inna rzecz, że ci ludzie, którzy nie są zbyt ładni muszą nadrabiać czymś innym, np. humorem, inteligencją, ciekawymi ciuchami itp.

Gość stary gey
jestem Gey

Gość abp
Zgadzam się z hghm. Musisz myśleć lepiej o sobie, nabrać pewności siebie.

Gość Anelina
rozumiem,ale niestety nie potrafię naprawdę. Ogólnie tego w ogóle nie pokazuje nikomu ani jak jestem z ta kolezanka,ale ja to w sobie przeżywam. I czasami jak coś widze że ktoś o do niej idzie i coś takiego milego to mi jest przykro ze ja tak nie mam . ehh....