Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seniu

Chcialabym miec taka piekna twarz :(:( Zazdroszcze !

Polecane posty

Gość DvgghBohobco
Wow

Gość seniu
podobno nie fejk, chyba ze w stanach byla, bo dalszy plan nie wyglada na polske :P Bo mam taka ochote, wyzalic sie, popatrzec, popisac, podyskutowac i nic ci do tego, nie musisz tego cyztac, ani wchodzic tu :) Ladna chcoiaz rzesy ma robione na 100 % a co do reszty to nie wiem :)

Gość zakupocholiczka?
ale to na kazdym zdjeciu jest ta sama osoba. bo na ostatnim jest faktycznie ladna ale te poprzednie to srednia chociaz tezpowyzej przecietnej.

Gość seniu
moim zdnaiem na ostnim zdjeciu to nie jest ona :) przypatrz sie , podobna ale to nie ona :) tak przynajmniej mi sie wydaje, inny kontur twarzy , inne brwi , troszke mniejszy nos . Mozliwe ze ma usta powiekszane, ale co tam tez bym sobie powiekszyla :p

Gość seniu
a ne wiem , moze ta sama, roznie sie wychodzi na zdjeciach

Gość seniu
Przeciez nie uukrywam z jest ladna i ze zazdroszcze , i nie wazne czy to kradzione zdjecia czy jest z polski czy ze stanow.Ludzie dziela sie roznymi sprawami , uczuciami, potrzebami. A tu mamy kobiece forum, problemy, zale , niepowodzenia, powodzenia itp., Tematyka jest ogolna wiec moze sie uzalac nad soba os i swoim wygladem. Nie widze na forum zadnych ograniczen. Nie wiem czmu sie czepiasz, skoro ci sie nie podoba temat, powod, to po co wchodzic, czytac... Sa inteligentniejsze watki, wiec skoro ci doskwiera brak blyskotliwego intelektu w tym obszarze, to radze stad uciec :) Dobranoc

ja nie ogladałem zdjec tej dziewczyny bo mnie one nie interesuja, wiem przeciez ze to taka terapia zalenie sie przezywanie sam tak mam a NIE JESTEM KOBIETA:)

Gość seniu
hehe wedle uznania:) Nie lande co ladne, ale to co sie komu podoba :) I oczywiscie nie wszystko zlote co sie swieci :P

Gość seniu
Moze wiec nie oceniaj ludzi z gory :) Kazda kobieta chialaby wygladac lepiej :) nie kazdej dano taka urode, czy tez srodki finansowe by urode udoskonalic :P Czy inaczej "zrobic sie" . To niesamowite jak medycyna poszla w gore , a jeszcze bardziej niesmaowity jest fakt jak wiele kobiet przesadza ze "sztucznoscia ";/ i jak wazny jest wyglad , i sexualnosc w obecnych czasach . Nagosc jest wszedzie, mam wrazenie, ze jest przereklamowana, a kobiety same sie na to godza, a potem sie dziwia , ze sa tak orzedmiotowo traktowane. Ja nie wiem do czego to wszysko zmierza. I na co narazeni sa mlodzi ludzie. . . To nas samych przeraza. Sex stracil swoje naturalne miejsce. Patrzec az ludzie beda sie niedlugo kopulowac w miejscach publicznych. Glowa mala.

ja nie oceniam nikogo z gory swiat to materia,plastik sex to sex jesli cos sie wizualnie niepodoba to tego sie nie chce omija sie.wlasnie dlatego mezczyzni musza byc ladni zeby kobiety chcialy uprawiac z nimi seks, a nie powinny tylko myslec zeby to oni za nimi sie uganiali taki jakis "kult kobiet jakby"

Gość seniu
Juz od dawna to robia, moze w polsce jeszcze nie tak bardzo, ale w innych krajach jak najbardziej . Chocby nawet Wenezuela tam kobiety poprawiaja sobie nieomalze wszysko, i kazdy grosz potrafia wyfac na operacje plastczna czy zabieg: powiekszaja piersi, pupy nawet , usta, i cala game innych miejsc. A mezczyzni, maja sztuczne implanty, ktore robia za miesnie :) tez uzywaja btoksu , powiekszaja usta . W polsce wiecej kobiet sobie na to pozwala a mezczyn jeszcze niewiele, chcoiaz liczby rosna :) operacje tanieja, a zabiegi ma juz co ktoras z koleji. Takze niedlugo beda same idealy, a moze i roboty ze sztuczna inteligencja :) to bedzie nasz piekny koniec cywilizacji :)

Gość seniu
Wiesz w przyrodzie jest inaczej :) to temat rzeka :) uroda, sex , pieniadze, kobieta , mezczyna :) wszysko siebie warte w tych czasach i moim zdaniem :) wartosci i uczucia to juz dawno na 2 plan zeszly :)

seniu-jestescie przedmiotowo traktowane bo same tak siebie prezentujecie,uwizulnilscie sie juz w ciagu wielu lat,traktujecie to jako wartosc,nic dziwnego ze w filmach co jest nienormalne mezczyzna hetero olada dwie kobiety zabawiajace sie i nto je uprzedmiotawia.bo seksu one nie uprawiaja tylko sie pieszcza(peeting)oczywiscie tylko jakis procent takie filmy lubi,tylko dlaczego kobiety tak czesto nie ogladaja dwoch pieszczacych sie mezczyzn?moze dlatego ze nie zostalo to tak utrwalone.

Przecież w przyrodzie jest tak właśnie - który głośniej śpiewa, ma większe poroże, bardziej kolorowy ogon czy coś tam ten ma branie. Może ludzie wracają do korzeni.

Gość seniu
Przeciez o tym napisalam :) Nie wiem czy napewno powod lezy u podnoza tego iz kobieta chce podoba c sie mezczynie, i wbrew wlasnym wartoscia ubiega sie o swoja atrakcyjnosc zewnetrzna. A tymsamym mezczyna patrac na kobiete z okladki czy tv o wiele nizej ocenia wyglad swojej kobiety. Moze mezczyzni poniekad nie doceniali naturalnosci soich kobiet ... i datego te wpedzily sie w kompleksy czego wynikiem sa operacje , jak i te dziwne zdejcia ktore wrzucaja na fb, by tylko ktos polubil i napisal mily komentarz. To samoz aczyna dziac sie z meczyznami. Wszysko ma swoje echo :) A mezcyzni to wzrokowce, nie ukrywajmy , i nie odmowia sobie spijrzenia na inna kobiete, a co dopiero mowiac o czyms wiecej... Kobiety jak widac zrobia wiele by dowartosciowac siebie i przypodobac sie mezczyznie dlatego robia takie a nie inne rzeczy nie zdajac sobie sprawe, ze to dziala na krotko ... I same siebie urzedmiotowuja. Nie chodzi o to, ze mezczyni sa temu winni calkiem, ale napewno sa wspolwinni. I mezczyna jak i kobieta .

Gość seniu
hehe no bez przesady, po prostu mnie zagadales :) a moze nawet ja ciebie :P ogolnie eni jestem smutna :)

Gość seniu
W przyrodzie to plec meska jest uznawana za ta ladniejsza :) i to ona orezentuje sie wybrance , a ta albo jest zainteresowana , albo nie. Prostym przykladem sa np golebie :P czesto je obserwuje bo jest ich wszedzie pelno. Chociazby na moim balkonie ktory uwielbiaja i odprawiaja tam rozne sytuacje :p

Gość seniu
tylko roznica jest taka, ze zwierzeta sie nie zdradzaja :p

Gość seniu
Przepraszam musze juz uciekac , moze uda mi sie ejszcze doczytac ksiazke. A jesli nie to po portu pojde spac. Milej nocy zycze. Dobranoc

ty mnie nie zagadywalas raczej ja ciebie odpowiadajac na pytania.Nie jestes smutna? ale patrzac na temat na sie takie wrazenie.