piotrekvka 0 Napisano Kwiecień 4, 2013 po przeprowadzce do 2 bed house za pierwszy miesiac 160 troche duzo ale piec bryka non stop 21 termostat woda 60 stopni co myslicie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polena200000000 Napisano Kwiecień 4, 2013 rachunki sieplaci co 3 miesiace :P no chyba ze masz na kluczyk :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pytankoooo Napisano Kwiecień 4, 2013 Ja place co miesiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pytankoooo Napisano Kwiecień 4, 2013 2 bed gaz 100 i prad 100 co miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polena200000000 Napisano Kwiecień 4, 2013 ja mowie o pradzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytankoooo Napisano Kwiecień 4, 2013 Ja prad place co miesiac bo jakbym potem miala 300 naraz wywalic to nie byloby fajnie :/ tak sobie zazyczylam i tak place. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doska11111 Napisano Kwiecień 4, 2013 ja płacę co miesiąc 70f.i to się zbiera na mojego konto. co 3 miesiące jak jest rozliczenie to sobie z tej puli biorą.i w tym się mieścimy.3 bed,prąd i gaz w e-on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Pytankoooo Napisano Kwiecień 6, 2013 ale przepłacasz, o ja pierdziele - weź poszukaj sobie na necie tańszych ofert, mnóstwo tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wredniucha101 Napisano Kwiecień 6, 2013 domek 2 bed - (prąd + gaz) = 95f/mies - i na prawdę nie oszczędzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach