zabka0306 0 Napisano Kwiecień 4, 2013 czesc dziwczyny mam problem powiem tak 9,03 kochalam sie ze swoim mezem spadla mu gumka ale nie wiem czy sperma zdazyla we mnie wejsc potem 1,04 kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia po dwoch dniach zaczelam odczowac bole takie jak na okres ale okresu nie dostalam a zaznacze ze mnialam go dostac 26,03 wiec juz jestem tydz po terminie czesto chodze bo ubikacji i odczowam jakby rozciaganie pachwin robilam test wyszedl negatywnie czy to mozliwe zebym byla w ciazy prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GLUPIA ZABKA Napisano Kwiecień 4, 2013 dziewczyny - jestescie nienormalne. JEST SEKS MOZE BYĆ CIAŻA - ZAWSZE, NIEZALEŻNIE OD ZABEZPIECZENIA!!! milionowy temat - kiedy sie kochalam, jakie mam cykle, wszedl nie wszedl, gumka spadla , nie spadla, biore tabletki, nie biore...TO JEST CHORE!! PYTAĆ SIE NA FORUM ZAMIAST ISC DO LEKARZA . polowa napisze ci, ze tak a połowa,że nie - której połowie uwierzysz?i co to zmieni w twojej sytuacji?!a gdyby wszyscy napisali,że nie to uwierzysz?!:D tutaj nikt nie wie czy jesteś w ciąży czy nie:P poza tym pisze się odczUwać analfabetko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabka0306 0 Napisano Kwiecień 4, 2013 jak masz zamiar kogos obrazac to sie lepiej zamknij i sie nie odzywaj jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Kwiecień 4, 2013 tak ciaza jest mozliwa - powtorz test za jakis tydzien - pozatym gumka spadla potem sie nie zabezpieczaliscie wiec...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Kwiecień 5, 2013 Każdy stosunek bez zabezpieczenia niesie ryzyko zapłodnienia. No chyba że są to potwierdzone dni niepłodne. Jak nie chcecie się zabezpieczać to chociaż wyznaczaj sobie te dni np mikroskopem owulacyjnym. Nie będziesz potem panikować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach