Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka12

Pończochy bez palców - pomocy!!!

Polecane posty

Gość zapytajka12

Poszukuję pończoch bez palców, to znaczy naprawdę z gołymi palcami. Mam już takie rajstopy, ale potrzebuję pończoch na wesele. WIecie, gdzie mogę to szybko dostać?

Gość iwonccia18
a ja szukam białych takich. WIdziała któraś z Was? Potrzebuję do ślubu!!!!!

Widziałam kiedyś na jakimś blogu takie z primarka, samej nie udało mi się nigdzie takich dostać :(

Gość paula345
Jakie dziwne jeszcze nigdy takich nie widzialam :) Ale noga chyba troche dziwacznie w takich wyglada, bo tu rajstopy czy tam ponczochy, a tu nagle gole palce.

Gość modowy niemodnik
Jest tylko jeden problem. Wesele jest zbyt dużą uroczystością, by iść na nie w butach z odkrytymi palcami. W szczególności tyczy się to Panny Młodej. Ten świat po prostu schodzi na psy. A najlepiej pomaluj sobie nogi pastą do zębów. Przynajmniej oczko ci nie poleci.

Hej, ja kupuje często w e-marilynie. Oni mają takie z odkrytymi palcami: rajstopy i pończochy Nudo NF. Właściwie to dobry pomysł, gdy trzeba mieć rajstopy, ale odkryte palce w bucie...Zawsze oglądałam te rajstopy, ale jakoś nie odważyłam się ich zamówić...

Gość gość
przeciez to wyglada komicznie, jakies dziwne wymysly

Gość Juleczka99
dokładnie jak dla mnie - porazka. za chwilę ktoś wymyśli skarpety bez palców do sandałów. Ludzie powariowali :P

Gość gość
czego to ludzie nie wymyślą. mi osobiście to się bardzo nie podoba i uważam że jest strasznie nieestetyczne.

Gość gość
mało się znasz, to właśnie ma służyć estetyce, żeby zakryć problemy na nogach i nie paradować w gołych.

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam takie rajstopy Eveline. Nie lubię pończoch, a te spokojnie noszą się dobrze. Zastanawiam się jeszcze nad kabaretkami, widziałam takie w Venezianie.

Gość minionn
zadziwia mnie ta dyskusja, wyższość klasycznych rajstop nad udziwnionymi rajstopami. Dla mnie sprawa jest jasna, należy nosić to, w czym jest najwygodniej.

Gość gość
rajstopy w spraju można kupićtakie na allegro

Gość gość
tylko nadal nie wiadomo gdzie dostać takie białe, a ja też potrzebuje takich na slub ;/ Znalazłam tylko cieliste więc wznawiam temat.