Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddsdsdsdsww

dziewczyny co dobrego dla skory +25 pod oczy pomozcie prosze

Polecane posty

Gość sddsdsdsdsww

cos co mi je nawilzy, splyci malenkie zmarszki mimiczne, 8 godzin siedze przy komputerze, poradzcie czym nawilzac i ratowac oczy :(

Gość sddsdsdsdsww
up

Gość sddsdsdsdsww
dziekuje, a ten eucerin tez pod oczy?

Gość ewikkks
Tak. Nie patrz na to, czy dany krem ma na opakowaniu pod oczy czy nie ;) Te pod oczy najczęściej są słabszą wersją tych do twarzy a kosztują 2 razy więcej ;) Patrz na skład :)

Gość gdfgsswsdsdsd
dziekuje kochana

Gość Ginger G
witaj! Mam 25 lat tak jak ty i drobne zmarszczki mimiczne.rowniez spedzam dużo czasu przy komputerze niemal kazdego dnia. kosmetyki ktorych teraz używam są niedrogie i daja satysfakcjonujace efekty.moze i tobie podpasuja. Serum przeciwzmarszczkowe na noc GO CRANBERRY krem pod oczy GO CRANBERRY Krystaliczne płatki pod oczy MARION kosmetyki te nie uczulają,likwiduja since i worki pod oczami,a takze regeneruja skórę. jesli jestes zainteresowana jeszcze pielegnacją cery 25+,zajrzyj na mojego bloga: http://opiniuj-kosmetyki.blogspot.com Polecam na nim tanie i skuteczne sposoby na pielęgnację :)

Gość GośkaUder
Polecam Ci działać od wewnątrz czyli np. tabletki. Ja osobiście używam Gold Luteinę - http://www.olimp-labs.com/11,13,422/Produkty/GOLD-LUTEINA.html bo nawilża oczy i sprawia, że nie ma worków pod nimi. Idealne rozwiązanie dla komputerowców i osób, które mają wrażliwe oczęta :)