Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letmyfly

Gdzie dobrze zjeść w Bydgoszczy?

Polecane posty

Gość letmyfly

Przyjeżdzają do mnie goście i nie chciałabym zaskoczenia

Gość lotos,sphinx
Jak w nikuB

Gość dante44
Bardzo lubię lokal www.otosushi.pl , często chodzimy tam z moją żoną. Suhi jest naprawdę dobre, a moja żona zawsze podkreśla, jak wyjątkowa jest atmosfera jest w tym miejscu.

Polecam Pizzerię Piratto, nie tylko znakomita pizza, ale również duży wybór innych dań. Bardzo przyjazny lokal i obsługa, pyszne jedzenie i bardzo dobry pomysł z godzinami otwarć. Jedzenie również na dowóz.

Gość JolaRychlik
Ja byłem niedawno w Bydgoszczy z rodziną przejazdem i jedliśmy w http://www.karczmamlynska.com.pl/ Jedzenie było pyszne, takie nasze polskie, idealnie. Dzieciakom i żonie również smakowało.

Gość sdww
Zdecydowanie polecam Oto Sushi w galerii Focus. Naprawdę znają się na sushi, mają ciekawe pomysły na dania i świeżutkie składniki. Poza tym na życzenie klienta mogą zrobić specjalny zestaw.

Gość sebix
Jak dla mnie tylko OTOSUSHI. Pracują tam bardzo profesjonalni sushimasterzy, którzy przygotowują też sushi wg życzeń klientów, bardzo dobre rozwiązanie jak dla mnie, bo lubię probować nowych połączeń.

Gość gość
lubie express kuchnie marche w zielonych arkadach;) myslalam ze w takich miejscach gdzie naklada sie jedzenie jest jeden wielki szyf, ale poszlam tam raz i przekonalam sie, że wcale nie. jedzenie smakuje prawie jak u mamy, a produkty sa swieze i pyszne. mam nauczke ze nie ma co generalizowac