Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I follow you

Dziewczyny chwalcie sie!!!

Polecane posty

pochwalcie sie jak schudlyscie - tzn. ile kilogramow w jakim czasie i na jakiej diecie, opowiedzcie swoje historie, moze zmotywuje to osoby z nadwaga, moze uda sie tez wyciagnac jakies wnioski odnosnie najlepszych sposobow na odchudzanie.

Gość szafa trzydrzwiowa
w koło tylko same maciory...

Gość wiosenko gdzie jestes
no to ja się pochwale. schudłam 14 kg. ważyłam 64, teraz ważę 50:) odchudzanie zaczęłam w sierpniu, pierwsze 8 kg schudłam w 2 miesiące, natomiast kolejne 6 traciłam juz bardzo powoli, ale udało się:) zostaly mi 3 kg do osiagniecia wymarzonej wagi. dieta mż plus dużo sportu: rower, siłownia, hula hop z masażem

Gość param pam
witajcie :) ja obecnie waze 52 kg. Startowalam z 71,5 kg. Zrzucilam tyle w okolo pol roku. Zdrowe odzywianie, kolacja najpozniej o 19.30, cwiczenia w domu. Chcialabym schudnac jeszcze troche, tzn. nie zalezy mi na wadze, a na zmuklej i zgrabnej sylwetce ;P

Ja schudlam 2.3 kg w 3 tygodnie ;D a sie pochwale a co . Nie za duzo ale zawsze cos. dieta mz o ile to mozna nazwac dieta poprostu mniej jadlam ale i ciastka i fastfoody sie zdarzaly co weekend i w swieta sobie wiecej pozwolilam ale i tak udalo sie schudnac. Z cwiczen zaczelam interwaly ale to dopiero 2 dzien wiec ten spadek wagi to jak prawie nie robilam cwiczen jedynie jakies brzuszki czy przysiady

Gość jestem na tej
schudłam ponad 10 kg do dzisiaj to bedzie jakies 11 tygodni