Gość petersbig Napisano Kwiecień 4, 2013 nie tylko ty masz prob lem Tanjong ja tez mam duzego siuska w zwisie 19cm a w zwodzie 31 cm GRUBOSC 12CM i gdy sie kocham z partnerka to na drugi dzien nie moze chodzic jak sie kochamy np 3 godziny juz wiele Razy tak zameczyłek kobiete Mam tez problem z wytryskiem u mnie nie ma go po 20-30 minutach Maam tak ze blokuje soebie w mózgu wytrysk i moge kochac sie pare godzin Obciaganie damskie mnie nie kreci wole po hiszpansku a analu nie lubie kobiecie robic bo to troche nie chigieniczne Co myslicie co zrobic Trudno mi znalesc kogos odpowiedniego Kiedys poznałem taka Eweline była strsza odemnie o 7 lat zadbana mamusia taka zawsze ubierała sie w szpilki, ponczochy, gorsety, itd wyzywajacy makijaz przy niej to była masakra stał mi długo potrafiełem tez spuscic sie w nia 4 razy bez wyciaganiaKiedys mi powiedziała ze musi odpoczac bo nie mogła rano wstac tak ja wszystko bolało!!! Zakochałem sie w niej a ona mnie zostawiła przez tego mojego ch*ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach