Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dużo

Dobry lumpex Wrocław-Leśnica kto zna?

Polecane posty

Gość nie dużo

Znacie jakiś dobry z markowymi ciuchami w tej okolicy?

Gość nie dużo
Nikogo nie ma z tych rejonów?

Gość oby cię posrało
tak ja znam hermes a w nim markowe ciuchy z biedry...

Gość hfdhdbh
he he he hermes delikatesy miesne moze tam cos znajdziesz smierdzacego he he he

Gość hfdhdbh
lesnica to niepowinien byc wroclaw toz to wies a lumpeksow chyba tylko 5 to idz i zobacz co maja

Gość nie dużo
Leśnica to dzielnica Wrocławia.

Gość Zasqxxa
Ja jestem z tych rejonów, ale nie znam żadnych lumpeksów.

Gość ach ta pogoda
Lesnica to dzielnica Wroclawia, ale na samym koncu i niestety troche tych km jest do centrum. Wg mnie Lesnica to takie male miasteczko,ale wyglada niesrtety jak wieś ale niestety zostawia wiele do zyczenia! Chodniki, dziury w asfalcie ! Pozal sie Boze! Ja jestem z malego miasta , a ludzie stamtad wysmiewaja sie ze mnie ze ja z malej miesciny pochodze . A powiem tak, ze moje miasto choc male ale jest powiatem i naprawde zadbane, chodniki , w ogole , a nawet wieś niedaleko miasta idzie bardziej do przodu niz ta cala Lesnica, no niestety taka prawda ...

Gość nie dużo
Mieszkam 12 km od Leśnicy i pomyślałam że jeśli to Wrocław ,to może i fajne lumpy są.

Gość hfdhdbh
ja zamieszkalam w lesnicy i to byl blad wszedzie daleko a praca w lesnicy to tylko w hermesie he he he ale kto tam wytrzyma. To wicha jest jak nic i ci ludzie tam to tez wsioki no nie liczac oczywiscie burzuazji mieszkajacej pod lasem w chatkach i domkach bo to sami dr.

Gość ach ta pogoda
hej :) ja kiedys bylam w jakims tam lumpexie , dokladnie nie wiem jaka to ulica , ale gdzies na tym miasteczku, po schodach sie idzie , taki maly pokoik i tam pelno ciuchow , ale powiem ze bylejakich, ja akurat potrzebowalam jakichs ciuchow roboczych i tam wlasnie ktos mnie zabral, ale zeby jakies ciuchy takie do noszenia to nie ... wiesz, ja jak byly wyprzedaze to nakupilam sobie ciuchow , w sumie dalam nie wiecej niz 250 zl a zakupilam porzadna torbe w kolorze bezowym bershka sukienke z koronki ( krotki rekaw ) sukienka z dlugim rekawem kolor czerwony z guziczkami ( takiej szukalam ) sukienka z plisami na ramiączkach , odkryte plecy, beż-jasny róz pudrowy bershka 3 apaszki ze stradivariusa bluzeczka marszczona (rekawki i dół)pomarańczowa z krótkim rekawkiem sukienka na lato w kolorze błekitnym sukienka na lato na ramiaczkach w rozne wzory (wszyskie odcienie niebieskiego) krotka spodniczka wiosna lato jesien (kolor sliwki) zaplacilam za nią 20 zl, a kosztowala 80 zl :) bluzeczka z falbankami na ramiaczkach , kupilam za 14 zl , a przed przecena kosztowala 75 zl

Gość nie dużo
Można kupic jeden porządny w sklepie,ale ja chodzę po lumpach i szukam perełek i wystawiam na allegro.

Gość ach ta pogoda
w sumie kupilam 5 sukienek na kazda okazje , swietna torbe, 3 super apaszki , 2 bluzeczki, spodnice i jestem bardzo zadowolona. Dawno nie robilam zakupow , a wlasnie natrafilam na to czego potrzebowalam i teraz mam swietne zestawy ubran , wszystko bylo taniej : jak nie 50% to nawet 80% :) i na lato mam juz czego potrzeba. Ja mam duzo ubran, bo nie lubie wyrzucac starych i w ogole ich nie zuzywam , i czesto łacze cos nowszego ze starym czyms, co w ogole nie widac ze to stare, czasem kolezanki w pracy mowia jaka fajna bluzka, albo sukienka itp

Gość ach ta pogoda
aha, to robisz taki interes . no niestey nie wiem, bo nie chodze po lumpach , z tym jednym wyjatkiem , bo potrzebowalam ciuchow jakich dresow do roboty fizycznej i tam duzo tego bylo, bluz dresow , ale to takie male pomieszczenie i wszystko na wieszakach bylo, mila pani sprzedawala:)

Gość ach ta pogoda
a te wszystkie rzeczy co zakupilam ( wypisalam wyzej) to w galeriach kupilam , berska , stradivarius, hm, i new yorker

Gość nie dużo
Tak trochę się bawię.Raczej szukam ciuchów z górnej półki,kupić za 5 zł,sprzedać za 80 zł.W marcu zarobiłam 900 zł na czysto.

Gość ach ta pogoda
no to naprawde sie oplaca ja potrzebuje tez jakichs dodatkowych pieniedzy , myslalam tez o allegro , ale nie mam pomyslu jak sie za to zabrac, czy bedzie mi sie to oplacac, ale widze , ze jednak , grauluje Ci ! :), sama bym tak chciala, jak bede miala mozliwosc to chyba zabiore sie za to :)

Gość nie dużo
Musisz polować na ciuchy np Lacoste,Hilflinger ,Laurent na tym zarobisz.Na tych z sieciówek też ale grosze a na poczcie są kolejki.I musisz pamiętać że jak przekroczysz 1000 zł to może się odezwać urząd skarbowy.

Gość Nic strasznego
No też muszę pomyśleć o handlu na allegro

Gość ach ta pogoda
hej!:) - dzieki serdecznie za wskazowki:) a powiedz mi jeszcze czy to co kupisz to czy schodzi, czy ludzie naprawde kupują?

Gość nie dużo
To zależy,nie raz coś kupię i wydaję mi się że super .Nigdy nie poznasz do końca marek,bo jest tak dużo.Nie raz włącza mi się lampka ,że gdzieś coś takiego widziałam na allegro.Ostatnio były spodnie z materiału nowe na wielkiego chłopa,materiał kaszmir ,i coś mi firma mowiła ale nie do końca.Zapłaciłam 10 zł,sprzedałam za 120 zł.Raz kupiłam bluzkę Hilfinger za 5 zł,sprzedałam za 80 zł i się okazało że to moja sąsiadka.Zawsze opisuję rzetelnie stan danego przedmiotu.Nie mam negatywów.A jeśli dany przedmiot mi nie idzie,wystawiam ponownie. Fakt nie raz coś zalega,ale nie dałam za to dużej kasy.Kupuję intuicyjnie ,paski,czapki ,dziś wystawiłam 23 sztuki w tym moje.

Gość ach ta pogoda
no to super ! :) ja np mam w domu niektore cichy w ogole nie znoszone ani nic , sa to: koszula (taka niby bluza ) big stara , i dla kobiety i dla faceta by pasowala , koszule ze sztruksu z wranglera i dzinsy Levisa 501 ciemny denim tak jakby nowe, leza w szafie, sobie tak mysle moze warto zaczac od tego , albo adidasy czarne do kostek nike rozmiar 35 / dawno zakupione ale niestety za male , moze z 3 razy ubrane , myslalam juz czy by to nie sprzedac, ale zawsze jak weszlam na allegro to mysle sobie, kto mi to kupi , albo za jaka cene ..ale tez chyba sprobuje :)

Gość nie dużo
Zacznij od przeglądu swojej szafy,to co nie nosisz lub nie lubisz.Dobrze idą buty,torebki ,grosz do grosza i kupisz sobie coś nowego.Ja wystawiłam swoje zeszłoroczne platformy,dałam 250 zł ,za wysokie i stwierdziłam że je sprzedam i kupię sobie w Prima Moda czółenka klasyczne.