Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaatioszkaa

jakie krzeselko do karmienia ?

Polecane posty

Gość aleęeeeeeeeeeeeee
Szczerze mówiąc ja też nie ogarniałam, na początku chciałam kupić wypasione, z regulacją itp, ale jak zaczęłam czytać w necie to ostatecznie kupiłam zwykłe krzesełko z ikei antilop, plus dokupiłam tackę. I jestem bardzo zadowolona, jest lekkie, łatwo się myje, można je łatwo rozmontować i zabrać ze sobą gdy się gdzieś wyjeżdża, można je przenieść w jednej ręce gdy drugą trzyma się dziecko i kosztowało z tacką chyba 65 zł. Tylko dziecko musi już dobrze i pewnie siedzieć, pasy w tym krzesełku to lipa, my nie używamy, ale dziecko nie kombinuje i grzecznie siedzi.

Gość Damian i Asia - no bo tak
Mamy jedno rosnące drewniane Hauck Alpha (bardzo polecam tego typu rozwiązanie) i jedno zwykłe z Ikei Antilop jak koleżanka wyżej (również polecam). Plastikowego używamy dla młodszego dziecka a drewnianego z racji większych rozmiarów dla starszego. Drewniane rosnące są drogie, ale bez dwóch zdań warte swojej ceny!

Mam dwa. Antilopa z ikei. ale on się nadaję dla starszego pewnie siedzącego dziecka. I takie rozkładane z podnóżkiem Kidsplay z allegro. Bardzo fajne dla młodszego dziecko które pewnie nie siedzi. Niestety sporo miejsca zajmuje , ale wygodnie się je używa.

Gość prinessaofpersia
ja polecam Stokke Tripp Trapp, warte swojej ceny, posłuzy długie lata:)

szkoda mi wydac 600zl na fotelik ;/ a te co piszecie to sa drogie a cos czego bedzie uzywal rok i pojdzie do piwnicy a te wszystkie tansze to takie chinskie buble

Gość chlo...
Tez mam Stokke, juz od ponad roku i nie zamierzam wstawiac do piwnicy. To nie jest krzeselko z ktorego sie wyrasta i jest rzeczywiscie warte swojej ceny. Ma tez kilka lat gwarancji, wiec, producent tez nie wychodzi z zalozenia, ze jest to krzeselko na rok. Dopasowac je mozna juz dla nieworodka (specjalna wkladka) i uzywac do uzyskania pelnoletnosci :P i dluzej :P Powtorze, to nie jest krzeselko, ktore po roku chowa sie w piwnicy, a jesli autorko nie bedziesz chciala juz pozniej go uzywac, to zawsze dasz rade je za min. 400 zeta sprzedac.

Gość Damian i Asia - no bo tak
Drewniane rosnące nie są na rok, tylko na kilka do kilkunastu lat. Najtańsze są plastikowe z Ikei, ale one nie są rosnące i jak dziecko z nich wyrasta, to można odsprzedać komuś innemu, albo zostawić dla kolejnego.