Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kARMINOWA SZMINKA

Sex z najlepszym przyjacielem

Polecane posty

Gość kARMINOWA SZMINKA

Mój przyjaciel ma dziewczynę. Nie jest ani atrakcyjna ani nie ma w sobie uroku. Ciągle robi mu awantury o byle co. On chce z nią zerwać,ale ona ciagle urządza cyrki, płacze, przedstawienia... My, jego przyjaciele nie mamy już siły mówić mu, że laska jest beznadziejna... Wiec zostawiliśmy sprawę w spokoju. Jednak parę dni temu mój przyjaciel przyszedł do mojego mieszkania tak pogadać, przyniósł wino, siedzieliśmy, oglądaliśmy filmy i piliśmy i nagle on zaczął sie do mnie przysuwać, obejmowac mnie. Ja czułąm to, ale udawałam, że nic nie widzę, żeby go zniechęcić. Ale to wcale go nie zniechęcało...w końcu zaczęliśmy się całować. Ja od dawna jestem sama, wiec pocałunek jeszcze podchmielonej sprawił mi przyjemność, niestety on chciał więcej, zaczęliśmy sie przytulać pieścić i wtedy on zapytał mnie, co bedzie z nami jutro, a ja nagle się ocknęłam i powiedziałam mu, że nie mogę, że on am dziewczynę, na co on powiedział, że tamta nie jest ważna, że pociagam go i jeśli chcę, to możemy jutro zapomniec o sytuacji, ale dziś chce być ze mną. Powiedziałam mu, ze nie mogę i ze powinien już wyjść. On przepraszał mnie, ja powiedziałąm, ze mozemy potraktować sprawę jako niebyłą. Ona następnego dnia dzwonił pytał jak się czuję, przyniósł mi leki, bo się przeziębiłam. Był bardzo delikatny i miły, aż się zdziwiłam, bo odkąd jest z tamtą miewał momenty opryskliwości w stosunku do mnie, potrafił mnie tak zdenerwować, że chodziłam na niego wkurzona po dwa dni. Czuję się głupio, tamta mnie nienawidzi, jak zresztą całej naszej paczki, bo uważa, że odbieramy jej chłopaka...Postanowiłąm nic nie robić i czekać. Ale nie rozumiem, czy po 7 latach przyjaźni on chciał się ze mna tylko przespać ?

Gość prawictwo pospolite191
a twoj przyjaciel to owczarek niemiecki

Gość kARMINOWA SZMINKA
NIE WIEM PRAWIKU JAKIE MASZ DOŚWIADCZENIA Z OWCZARKAMI, ALE NIE DZIEL SIĘ NIMI NA FORUM :p

Gość ewaCoCiagleSpadaZDrzewa
sądzę, że po winku zachciało mu się mieć odskocznie od okropnej dziewczyny

Gość szkoda gadac bo
Ciekawa sprawa, zastanów sie nad tym bo coś mogłoby z tego być choć ja myśle że on poprostu chciał ci sie zesrać na twarz

Gość ciemno
"on powiedział, że tamta nie jest ważna, że pociagam go i jeśli chcę, to możemy jutro zapomniec o sytuacji, ale dziś chce być ze mną" niestety, ale wskazuje to na to, że chciał sie z Tobą przespac i przejsc z tym do porządku dziennego...w końcu mógłby zapomniec o całej sytuacji. Raczej jednak nie da się tego typu zdarzenia zapomniec (chyba ze na starosc, demencja itd.) miłe jest to, że Ciebie odwiedził, moze mu głupio, moze na cos liczy ale zle rozegrał sprawe, najlepiej z nim porozmawiaj skoro to Twój przyjaciel... Nie podoba mi sie jego zachowanie względem tej dziewczyny. Niech sie chlopak zdecyduje, a nie za plecami poniża w ten sposób...

Gość a moze..
a moze podobasz mu sie......i to ukrywal przez te 7 latttt..........

Gość Plendon
Obrób mu gałkę

Gość kARMINOWA SZMINKA
mnie na nim nie zależy...więc i tak nie przespałabym się z nim, ale głupio mi, że mnie poniosło, że dałam się pocałować i przytulać nie chcąc zostać jego dziewczyną. ale potrzebowałam trochę ciepła...on po mojej odmowie zaczął gadać, ze przecież mozemy zapomnieć. Ja nie chcę pamietać o sytuacji, powiedziałam mu, że to nie wyjdzie. Głupio mi, nie lubię tamtej dziewczyny, ale nie chciałam takich rzeczy. A to już chyba byłą zdrada...

Gość kARMINOWA SZMINKA
nie sądzę, żebym mu się podobała. Przez te 7 lat byliśmy jak dwóch facetów, piliśmy razem piwo, oglądaliśmy filmy, kiedy ja sie upiłam on odprowadzał mnie do mieszkania i wychodził, kiedy on zapędził sie z jakąś laska na imprezie, ja ratowałam go z sytuacji...byliśmy jak dwóch facetów...

Gość kARMINOWA SZMINKA
nie rozumiem co się stało teraz...

ile macie lat? 13? dla mnie przyjaciel=brat.... jakby soe do mnie dobierał...to bylby skreslony na zawsze...jako przyjaciel i jako czlowiek...niie chcialabym miec z nim kontaktu.

Gość Plendon
Obróbka gałki- to zrób

Gość Martaaaaaaaaaaaa
ale głupoty piszesz :-O aż żal! mój PRZYJACIEL powiedział mi, z emnie kocha po 6 latach przyjaźni i jakoś od lat jesteśmy szczęśliwi razem, a ty byś kopnęła w dupę, bo sie człowiek zakochał? :-O żenada

Gość a moze..
no wlasnie jestes glupia......i masz 13 lat ty!!!!!!!!!!!brat to brat przyjaciel to przyjaciel

Gość kARMINOWA SZMINKA
heh... czy będzie złe, jeśli ja też będę się zachowywać, jakby sytuacji nie było ?

Gość Wróżka Kaszmira IIm
nie, to nie będzie złe...ale przyjaciele powinni być jak rodzeństwo...

Gość zagubiona w mlecznym budyniu
jeżeli chce uprawiać z Tobą sex, to czy jest twoim prawdziwym przyjacielem ?