Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karkowa

karkowka na grilla ,peklować?

Polecane posty

Gość karkowa

dziewczyny wiem ze temat mega odlegly przy aktualnej pogodzie, ale ja pelna nadziei na wiosne mam za 2 tyg impreze dla duzej ilosci gosci i robimy grilla ,niezaleznie od pogody moge ktos wie ,bo w necie ciezko o przepis jakoze ze grill to raczej spontan i nikt duzo wczesniej go nie przygotowywuje ,otoz mam ogrom karkowki na grilla, ktora rok temu np tylko marynowalam 2 dni przed ( keczup,cebula itp ) w tym roku bardziej obcykalam sie w peklowaniu i zaczelam sie zastanawiac czy nie bedzie jesczcze lepsza jak np tydzien bedzie sie peklowac a potem na 2 ostatnie dni marynata? robil ktos tak ? zeby tylko nie przesadzic z iloscia przypraw,smakow itp ..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×