Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslonabrunetka26

dziwne bóle brzucha

Polecane posty

Gość zamyslonabrunetka26

Chcicałam się was poradzić bo może któraś z was tez tak ma i nie ma sie czym martwić . Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne to juz moje trzecie opakowanie i w 3 tygodniu mam bóle brzucha takie jak na miesiaczke. Występuja kilkanaście razy dziennie i trwaja po pół minuty . Macie też tak ? Regularnie przyjmuje tabletki zadnej nie pominełam ale boje sie wpadki

Gość zamyslonabrunetka26
naprawde nikt ?

Gość ale akkukaraczcza !!
witaj w klubie!! ja biore tabsy anty od 8 mies i po jakos 3 opakowaniu 10-8 tabletek przed koncem am bole podbrzusza jak na okres bardzo krotkie, tez nie wiem co to jest :/ :/

Gość zamyslonabrunetka26
dokładnie ! chodzi mi o to samo :) bo ja juz sie tak bałam ze moze nie działaja tabsy

ja bralam tab 6 lat i nie mialam czegos takiego - moze pogadajcie ze swoim lekarzem i zmnieni tab ? czasami jest tak ze jedne tab organizm toleruje innych nie - ten bol jest tylko w 3 tyg ? kurde dziwne - nie bede nic wymyslala ale ja pogadalabym z lekarzem - bo to napewno Was troche meczy :/

ja mowilam swojemu i pwo ze jak nie boli az tak silno widocznie owulacja, bo nekoniecznie jajniki sa uspione, wlasnie dop pod koniec jakos 10 tabsow do konca dokladnie co mies to samo

no to jesli lekarz twierdzi ze wszystko jest ok i ze nie trzeba zmieniac tab to pewnie tak jest :)

lekarze tacy sa zwykle :p jak sam czlowiek nie poprosi o badania...sa miesiace ze nic nie jest a sa ze pobolewa i tyle lekarz rzekl mi :p ze jak bol jest nie strasznie uciazliwy to nie problem, dodam ze uzywam jednofaz tabl nowej generacji z niska zaw hormonow

Gość zamyslonabrunetka26
tak tylko w 3 tygodniu, ja teraz mam przerwe bo byłam wczoraj u gin ale wizyta ekspresowa zapomniałam o co miałam zapytac go eh... i czekam na krwawienie by rozpoczac przyjmowanie innych tabletek. Wogole przy tabletkach mam takie bardzo skape krwawienia. Ostatnie trwało 2 dni ... myslicie ze jest ok ? ale jak to owulacja ? czyli tabletki nie działaja ???

no wlasnie jaka owulacja ? hehe zamyslonabrunetka26 wszystko jest ok :) to dopiero Twoje 3 opakowanie wiec pamietaj organizm przyzwyczaja sie do teb nawet pol roku !!! ja przy przyjmowaniu tab (6 lat) tez mialam slabszy okres - niektore kobiety ktore maja bardzooooo obfity okres biora tab anty zeby zmniejszyc krwawienie

nie wiem lekarz mi powiedzial ze jajniki sa uspione a nie artwe wiec moga byc takie bole okoloowulacyjne

Gość zamyslonabrunetka26
taka natura kobiety , za słabe krwawienia źle , za obfite źle ... i jak tu zachowac zdrowy rozsądek ?! :) no własnie jajniki też mnie teraz kłóją :) czekam wytrwale na to krwawienie