Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie mam siły dłużej...

Depresja, nerwica- czy udało sie komuś z tego cholerstwa wyjść??

Polecane posty

Walcze z tym od około 10 lat. Biore leki. Jakiś czas było dobrze , teraz znów mnie dopadło :((((( Nie mam już siły:((((

nie własnie terapii nie miałam. Ale chyba muszę się wybrać. Jak szukać dobrego psychologa??

Gość Mialam podobnie jak Ty
Jakie leki bierzesz?Jesli naprawde chcesz sie wyleczyc to Ci pomoge. Przez wiele lat zmagalam sie z tym samym, przyjmowalam leki,lekarze zmieniali mi je jak skarpetki. Jesli chcesz to Ci pomoge.

jak szukac dobrego psychologa? chodzisz od jednego do drugiego, jesli nie pasuje-zmieniasz. dla kazdego dobry oznacza cos innego... autorko ja znikam na jakis czas ,pozniej tu wpadne

do Mialam podobnie jak Ty , tak poproszę pomóż mi

do maua94 , oki dziękuję

Gość angea
z tego sie nie da wyleczyc..

Podczas brania leku dopadło Cię? Może lek masz źle dobrany, co bierzesz?

Gość mialam podobnie jak Ty
Przestan brac leki, to pierwsze. Po odstawieniu zacznij pic wode z cytryna (jedna cytryna na szklanke wody) Czy posiadasz sokowirowke?

Gość mialam podobnie jak Ty
Daj znac czy Cie interesuje moja pomoc:)

Gość nabawie sie zalamania
mialam podobnie jak ty czy ty zartujesz woda z cytryna ma ja wyleczyc? ja tez choruje od 8 lat z przerwami mam nerwice lekowa i depresje wlasnie jestem w trakcie odstawiania lekow ktore bralam teraz rok ,narazie czuje sie lepiej wiec sprobuje odstawic zobaczymy co bedzie.

Gość tez mialam podobnie
Cytryna???Woda???Pomarancze?Banany?Melony, ....................... Cytryna i woda to poczatek!!!Poczatek sukcesu!

Gość mjdagpa
A ja od 6 lat się męcze, ale nigdy nie byłem u psychologa i nigdy nie brałem leków potrafie 24 h w domu przesiedzieć, a codziennie tylko ok.2h-5h głównie na uczelni jestem poza domem! Brak kontaktów! Od 6 lat nie byłem nikogo odwiedzić z własnej woli w mieszkaniach byłych znajomych zero przyjazni, zero imprez, chodzenie i jeżdzenie bez celu po mieście. Jedyne miejsca wyjść uczelnia, sklep, kościół.zero rozmowy z ludzmi, kamienny wyraz twarzy

Gość Ja już drugi raz mam
depresję. Tym razem gorzej.Nie panuję nad nerwami, emocjami.Ciągle ryczę.Dopadają mnie też myśli samobójcze.Dziś chodziłam cały dzień w szlafroku nic nie robiąc.

Gość tez mialam podobnie
Na poczatek woda plus jedna cala wycisnieta cytryna!Ale trzeba zaczac.:)Tak cytrynka!Cytrynka, Cytrynka!!!Na szklanke wody.

Gość Ja już drugi raz mam
spróbuję z tą cytryną, bo do lekarza to ja nigdy nie pójdę.

Gość tez mialam podobnie
Przestan sie mazac!Glowa do gory!:)Ludzie sa jacy sa, ale jest tez inne zycie!

Gość skoro mozemy
czy ty jestes nawiedzona ???

Gość tez mialam podobnie
Tak.Przez Boga:)To cos dziwnego?

Gość fdjetyy
nie pij wody z cytryna bo to powoduje straszna zgage.

Gość tez mialam podobnie
Zacznij od wody z cytryna, codziennie rano, przygotuj sobie wode z cytryna zanim wstaniesz, wypij zaraz po przebudzeniu, jak juz zaczniesz, powiem co dalej:)

Gość tez mialam podobnie
Dobranoc:)

Gość nie mozna samodzielnie
Odstawiac leków!!!!! Co to za bzdura z tą wodą z cytryną!!!!

Gość gość
Poznałem dziewczynę chorą na nerwicę lękową nie wiem czy się z nią żenić mam obawy?

Gość gość
No tak!

Gość gość
Ja też siedziałam całymi dniami w domu, czułam się bardzo samotna chociaż miałam chłopaka to i tak nie miałam z kim porozmawiać on pracował od 8 rano do pozna wieczorem, w niedziele jak miał wolne to spał, nie miałam nawet z kim porozmawiać... zabronił mi koleżanek i ogolnie znajomych, skasował mi wszystkie numery do znajomych, nie potrafiłam sie odnaleźc bałam sie rozmow z ludzmi, przeszukując Internet trafiłam na stronę energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Nie liczyłam na wiele. A jednak po kilku sesjach zaczęłam być odważniejsza. Przeciwstawiłam się chłopakowi który tak naprawdę zatruwał mi życie i zakonczyłam ten toksyczny związek. Wzięłam się za siebie. Zaczęłam pracować i schudłam. Teraz mam wspaniałego faceta, dobrą pracę i czuję że podążam we właściwym kierunku.

Gość gość
cześć jesli ktoś chciały poznać przyczyne tych stanów i sie z niej wyleczyć raz na zawsze bez leków zapraszam na mego meila chetnie pomogę zmagałam się z tym wiele lat i odnalazłam odpowiedzi na wszystkie prawie pytania dotyczące tych chorób a wiec podaje katarzynakornilukp@wp.pl

Cześć oferuje swoją pomoc wszystkim którzy maja jednostki psychiczne takie jak leki depresje nerwice natręctwa i bóle wynikające z tego ciała i inne mam sprawdzony przepis pewny na 100% jest to sposob przezemnie opracowany gwarantuje poprawe samopoczucia. Wszystkich szukających pomocy wyjśćia z choroby zapraszam do rozmowy podaje swego maila asiakorniluk@wp.pl. Jeśli borykałeś sie wiele lat z tym problemem i nie bylo ratunku ani w lekach ani w innych sposobach napisz pomogę gwarantuje poprawę zdrowia pozdrawiam.