Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy doterło to do wass

Żonaty facet zarywa do mnie!!! kobiety nie tykają zajętych !

Polecane posty

Gość czy doterło to do wass

faceci czy wam juz całkowicie odbija.Myslicie że kobiety są az tak naiwne i w dodatku maja piekielną potrzebę do tego stopnia że polecą z samym Bradem pitem tylko po to aby sie pieprzyć , a za rogiem żona!!?!?!???! no ludzie ! Przecież normalnie myśląca kobieta stroni od zajętego !

Gość erghtyhertgf
oni wszyscy tacy sami

Gość dvfdf
kobiety właśnie lecą na zajętych bo ponoć sprawdzili się skoro inna go wzięła. a ten co nie miał dziewczyny to ponoć jest wadliwy bo nadal sam.

Gość vcg nfnngfn
fgnfn

faceci koło 40ki są bardzo zabawni . Szukają byle pretekstu do rozmowy , puszą się, prężą, silą się na żarty ...wszystko żeby zwrócić uwagę młodej siksy i połechtać swoje ego ,, ach, spojrzała na mnie, uśmiechnęła się, jeszcze mogę się podobać '' :) próżność :)

a już najbardziej żenujący są , kiedy mylnie odbierają sygnały. Grzeczność, uprzejmość, uśmiech odbierają jak kokieterię .

Gość poczytajcie sobie tematy
kochanek jak walczą by odbić faceta

Gość kol. Marchewka
lecą aż sie i doopy palom

może laski które chcą żonatych facetów też szukają jakiegoś dowartościowania. Towar trudniej osiągalny jest bardziej atrakcyjny , jako ktoś ma naturę łowcy to będzie polował

Gość tak samo żonaci podrywają
identycznie jak mężatki

Gość daniel883
bardzo ciekawe, jestem zajęty, a już niejedna mnie tykała, oj pewnie jeszcze młoda jesteś...

Gość bo ponieważ
hehe akurat. Ile razy jestem z laską na dyskotece to zaraz się jakaś innaprzypieprza. Jak jestem sam o dziwo same nie podchodzą.

Gość rtyuiouytrew
boż ale do mnie zarywa 15 lat atarszy i w dodatku to znajomi moich rodziców co ten facet sobie mysli że rzuce mu sie do łozka ?Przecież ja tez jestem zajeta, ale pomijajac juz mnie jego żona fajna schorowana babka ii... no ludzie nie wobrażam sobie, cóz za myslenie maja faceci czy myśla tylko ogonem i tez im sie wydaje że my kobiet jesteśmy takiego samego prostolinijnego pokroju :D

Gość rtyuiouytrew
ok ale ten facet ma 58 l i wiem że bardzo mu sie podobam , tu chodzi bardziej o sytuacje w której sie znalazłam niz o wiek, przeraża mnie umysł faceta,jak napisałm nawe brad pitt mnie nie ruszy kiedy jest zona

Gość zebrunia
Dawno temu jeszczejak byłam w liceum (jakieś 10 lat temu) uciekł mi autobus do szkoły i akurat jechał facet którego znałam z kościoła żonaty oczywiscie,zatrzymał sie i powiedział że jedzie do pracy wiec mnie przy okazji podwiezie,ten sam kierunek.Nie spodziewałam się ,że ten człowiek powie mi ze od dawna mnie kocha i nie może spać po nocach.Wtedy to dla mnie było zabawne ale teraz sobe myslę,że musiał być bardzo nieszczesliwy.

Gość skad to ty wieszco
skad wies zże podobasz sie ?

Gość zebrunia
a co to zonaty facet nie moze się zakochać?

Gość tyuiuygyuihjkm
powiedział i wprost.

Gość zebrunia
ja uważam że na pewne rzeczy nie mamy wpływu...przecież mamy uczucia,emocje,mamy serce.Wystarczy ze warunki bedą sprzyjajace a żona jędzą i zrzędą.A czasami nic takiego nie musi się dziać poprostu tracimy dla kogos głowę i tyle.

Gość tyuiuygyuihjkm
nie zaprzeczam ..ale nie działa to ja nic do niego nie czuję, to że jest bardzo przystojnym meżczyzna nic dla mnie nie znaczy, z mojej strony nie ma nic,absolutnie.Wydaje mi sie że mam coraz wiekszy nismak do niego ponieważ stał sie bardzo natrętny, bardzo i trzeba będzie wykazać asertywność i wyjaśnić w czym rzecz. Nie wiem co by było gdybym była zakochana..jednak żona byłaby przeszkodą, dobranoc

Gość tyuiuygyuihjkm
nie wiem jak zareaguje kiedy powiem to co myśle , obawiam sie że może nie będzie na przyjacielskiej stopie z rodzicami.

Gość zebrunia
nigdy nie mów nigdy dobramoc. Nie takie pewne siebie kobiety znałam;)