Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra....Mmmmmmmm

Martwie sie troche os woich braci,podpowie ktos...

Polecane posty

Gość siostra....Mmmmmmmm

Starszy ma 26 lat,dobrze zbudowany blondyn,nie brzydki,taki normalny,nie pali,pije okazyjnie,skonczyl studia,pracuje wynajmuje mieszkanie w wiekdszym miejscie.. Mlodszy, 23lata,pracuje w duzym zakoladzie produjcyjnym jako operator,do tego prowadzi duze gospodarstwo rolne,czasm pali,raczej niepijacy,wysoki,calkiem niezle zbudowany,jezdzi dobrej klasy autem. Obaj nie sa gejami,jakies tak krotkie zwiazki zaliczyli,ale samotni i ta samotnosci widac im doskwiera...kudre,czemu takie drechy jeden z drugim bez pracy i wyksztalcenia prowadzaja sie z fajnymi laskami a fajni faceci sa sami?

Gość siostra....Mmmmmmmm
wybaczcie literowki,mam nadzieje ze kazdy zrozumial

Gość coooo 50zł zwariowałas!!!!!!
to ja chce tego straszego. a skad jestes?

Gość avrwvbgqrwe
czasami mysle ze to przeznaczenie

Gość zewytyt
bo to wiesniacy ... jak sama napisałss jeden prowadzi gospodarstwo . wiec oboje z nigo pochodza . pewnie mowia my byli my bedziem idziem .... itd. do tego bankow brudne pazury braki w uzebieniu i wali z kopary. ciekawe czy sie kąpią codziennie.

Gość sbbetb
a Ty masz kogos ? moze umówimy sie na kawe ?

Gość siostra....Mmmmmmmm
-ja mam od dawna meza i dwoch synow,takze kawa odpada -nie sa wiesniakami,sam musisz nim byc skoro nie wiesz co to zmechanizowane gospodarstwo-teraz to dziala lepiej niz nie jedna firma -starszy obecnie mieszka w Łodzi

Gość sbbetb
"ja mam od dawna meza i dwoch synow," Starszy ma 26 lat Mlodszy, 23lata Wiec masz pewnie około 25 lat i slub z wpadki :D

Gość siostra....Mmmmmmmm
Zle sie wyrazilam.ja jestem najstarsza...mam 29lat i moje dzieci nie sa z wpadki;) Napisalam starszy i mlodszy..no sama nie wiem jakos tak.. ;) Zastanawialam sie ostatnio,czemu tak jest,sasiad nie skonczyl szkoly,nie pracuje,wiekszosc czasu bezrobotny a ma taka fajna dziewczyne.Wszyscy kumple moich braci sa w zwiazkach.. mayslam nawet..moze oni jakcys ,,niedorobieni,,ale nie-mozna z nimi pogadac na kazdy temat,sa zaradni,dobrze wychowani,sami nawet mowia,ze fajnie byloby poznac jakas dziewczyne,zakochac sie ale jakos,,nie wychodz,nie m,a okazji,,....

Gość cale zycie rolnika w gownie
bo zmechaniozwany rolnik musi zapierdalac, tam nie ma pracy po 8 h. zima długa beda siac po 20 h , zbiory tak samo. a krowy doic to co ... kazdej krowie przemyc cyce i nalozyc dojare to malo czasu ...

Gość siostra....Mmmmmmmm
OJ...malo wiesz o dzisiejszym rolnictwie,jesli myslisz ze to tylko papranie w gownie to chyba sam z takiej wsi pochodzisz. Coz,uciekam,zajrze jutro,moze jak uczniowie pojda do szkoly to ktos normalny sie wypowie. Pozdrawiam

Gość cale zycie rolnika w gownie
no tak chcesz mi wmowic ze teraz rolnictwo jest tak zmedhnaizowwane ze rolnik pracuje od pon do piatku po 8 h ...

Gość czy jest tu jakas mama
Nie mowie tu o calorocznych wakacjach ale stwierdzenie,cale zycie rolnika w gownie,, nijak ma sie do tutejszej rzeczywistosci. Jestem u brata z dziecmi na jakies 2 tygodnie i upapranego w kale go jeszcze nie widzialam,od takiej roboty jest pracownik dochodzacy,jakos zorganizowac sie mozna...

Gość hmm skad oni sa?
Chetnie sie z ktoryms umowie ;) na kawke

Gość czy jest tu jakas mama
centrum pl...a nawe sam srodek Polski..-okolice..spojrz na mape..teraz uciekam...wypilam piwko i w glowie zaszumialo..a brat nad dziecmi czuwa;)

Gość hmmm napisz
Cos wiecej o nich

Gość siostra....Mmmmmmmm
A co moge wiecej napisac..fotek przeciez nie wkleje bo nie mam prawa do tego...odezwe sie jutro,zaloze maila,i zaprosze kandysatki na rozmowe;) uciekam

Gość fghjkgfdfgh
tez jestem z Lodzi i mam 26 lat moze rankda heh zratuje,a tak na powaznie od dluzszego czasu jestem sama tylko szkola praca i czasem jakis wypad do znajomych ktorzy maja facetow dziewczyny i zycie uplywaa:)

Gość siostra....Mmmmmmmm
do wypowiedzi wyzej,zagladasz jeszcze? moze Was umowie? ;)

Gość dfghjjj
Dobrze wychowani..no wlasnie, brakuje im czegos z bad boya ...a kobiety takich lubia.

Gość KApressi
Heh czytajac ich opis pojawil mi sie przed oczami obraz w stylu tych facetow do wziecia (programu TV). Tam tez oni byli tacy dobrze wychowani, niektorzy wyksztalceni, a jednak cos bylo z nimi niehalo. Moze Twoi bracia tez sa tacy wybredni?

Gość moze uda Ci sie umowic
ich na randke przez kafee,ja tu powzalem fajna dziewczyne,chociaz jakis superfacet ze mnie nie jest.POzdrawiam i zycze powodzenia