Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm????

co zabrać na basen dla roczniaka

Polecane posty

Gość hmmmmm????

Wybieram się z córką 14mies na basen i tak się zastanawiam co zabrać. Wiem o ręczniku, ubrankach,pieluszkach itp itd Zastanawiam się czy takie rzeczy jak rękawki kąpielowe,koło do nauki pływania czy deseczki są lubiane i akceptowane przez takie dzieciaczki? Co się sprawdziło u Waszych pociech na basenie???

Gość sdsdsd
Za radą innych sprawdził się fotelik samdy samochodowy, żeby dziecko móc posadzić gdy wychodzę z basenu czy się myję itp. Z zabawek? Mała piłka unosząca się na wodzie - żeby zainteresować dziecko ale to niekonieczne a tym bardziej jakieś koła. I tak trzyma się dziecko. Tylko nie noś malucha na rękach ponad wodą. Mała powinna być zanurzona w wodzie - inaczej zmarznie. U nas sprawdzały się dwa ręczniki, do wycierania i do otulania.

Gość yetre
Chodze z coka na basen,oekae skonczylabpol eroku. Biore recznik,pieluchy do plywania,koetiumbkapielowy,klapki. Oni tam maja swoje wlasne pomoce do plywania -takie piankow,dlugie rury wygiete w polowie i polaczone poprzecznymi elementami,super rzecz. ale to ich patent. rekwwkow niebpolecam,jakby co,to juz raczej kolko

Gość yetre
I u nas sa zabawki do woey,jak u was nie ma,to polecam jakies takie dobpryskania woda,moze byc zwykly plastikowy kubek,moze byc podlewaczka. moja corka uwielbia lodeczke taka mala pompowana tak poza tym

Gość yetre co dziś
piłaś?

Gość piłkaaaa78
ja polecam koło dla maluchów

kolo do plywania z siedziskiem polecam!! ja wlasnie takiego szukalam i trudno mi bylo znalezc;// w koncu siostra mi pozyczyla, niestety nie pamietam firmy:( a poza tym to jak nad wode to recznik kapielowy taki dla maluchow koniecznie:) ja mam z kolekcji babyhood i jestem mega zadowolona