Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkobietka

Czy to trądzik różowaty? popekane naczynka

Polecane posty

Gość kkkkkkobietka

Mam 24 lata, zawsze mialam sniada cere, latwo sie opalalam. 2 lata temu pojawialy mi sie krostki, wyciskalam je. Potem popekaly mi naczynka krwionosne na policzkach, nosie i czole, a teraz tez na nogach. Od 4 miesiecy mam silne rumienie na policzkach i krostki na czole, a skora na twarzy nie jest gladka tylko chropowata i sie luszczy. Uzywam zelu do mycia i kremu nivea tego rozowego dla delikatnej skory. Bylam u dermatologa i prepisal mi rutinoscorbin i witamine pp ale nie pomaga. NIe wiemco robic, boje sie ze to tradzik rozowaty :((( pomozcie

Gość kkkkkkobietka
mam szczegolnie na czole i troszke na policzkach :(( ale skora jestcaly czas na policzkach czerwona... klo nosa sa takie dziurki po wyciskanych krostkach. pultyny wygladaja jakby mialyrozstepy :((( ja studiuje i dbam o siebie, a to mi odbiera wszelka radosc, jak ja paskudnie wygladam :((( makijaz nawet tego nie zakrywa

Gość kkkkkkobietka
w liceum wygladalam jak mulatka gladka i sniada cera, a teraz takie rzeczy :( nigdy w solarium nie bylam i nie stosuje tabletek hormonalnych jesli o to chodzi

Gość kkkkkkobietka
nie wiem jaki krem kupic ;/