Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***dagmara***

Czy lekarz pomylil sie???

Polecane posty

Gość ***dagmara***

czesc dziewczyny, juz wczoraj pisalam na forum. Otoz mam pewien problem.... jestem po poronieniu (2 miesiace), mam dziwne biale uplawy i kluje mnie w ... (wiecie gdzie). kochalam sie z partnerem bez zabezpieczenia. napewno nie jest to zapalenie grzybiczne. powiedzacie mi co takie samopoczucie jak: brak sil, blucie..., biale uplawy, w niedziele zaslablam, nagle zaczelo krecic mi sie w glowie... co one moga oznaczac? lekarz dzisiaj nic mi nie pomogl, nie dostalam odpowiedzi na moje pytania

Gość zxzx
Ale w czym się właściwie lekarz pomylił? Masz na myśli kolejną ciążę -że jej nie zobaczył?

jesli lekarz nie wie to idz do innego dziwne to dla mnie ze tak cie potraktował kto ma wiedziec jak nie lekarz a szkoda domysłow moim zdaniem powinnas isc do innego lekarza ginekologa my ci nie pomozemy bo nie wiadomo czy to ciaza czy nie ciezko stwierdzic

Gość ***dagmara***
Moze zle napislalam temat. chodzi mi o bilay sluz, ktorego jest naprawde duzo, a on na to mi mowi, ze to nic, pozniej o klocia w pochwie, a on tez ze to nic, pozniej pytam sie do o cykl... a on mowi "nie wiem, chyba normalny"...

Gość ***dagmara***
Powiedzcie mi czy objawy moga wskazywac ciaze? @ powinnam dostac 16 wiec jeszcze sporo do ale tak naprawde nie wiem kiedy byla owulacja

Gość nie, te objawy nie wskazuja
ciazy. Lekarz sie nie pomylil, jestes przewrazliwiona mimoza i facet ma cie juz dosc. Ledwo sie poruchala a juz ma objawy ciazy :D Paradna kretynka :D

Gość ***dagmara***
Nie rucham sie jesli to Ciebie interesuje. A co do partnera to nie Twoja sprawa i mnie nie ma dosc w przeciwienstwie co do stosunku Twojego partnera do Ciebie

Gość nie, te objawy nie wskazuja
pizdo glupia, nie umiesz nawet czytac ze zrozumieniem :D Lekarz ma cie dosc kretynko. Nie jestes w ciazy mimo ruchanka :P I daj Boze, abys w zyciu nie byla bo kretynskie geny powinny wymierac jak najszybciej a nie rozmnazac sie :O 2 mieisiace po poronieniu a ona sie rucha bez zabezpieczenia :O Takie jak ty sie nie kochaja, takie jak ty sie jedynie ruchaja :D

Gość ***dagmara***
Dziekuje za to, ze mnie obrazilas/les i dzieki Bogu nie musze Ci mowic jaka to byla sytuacja. Skoro Ty spostrzegasz stosunek jako "ruchanie" to zycze powodzenia w zyciu. Milosc i zwiazek partnerski to cos wiecej niz seks ale widocznie do takiego podejscia musisz jeszcze dorosnac

Gość Ja białe upławy miałam
odkąd zaczęłam miesiączkować w każdym cyklu ale w ciąże zaszłam dopiero w wieku 24 lat :) więc nie jest to taki pewny objaw ciąży i raczej nie można się tym sugerować.

Gość taka jakas zamyslona
Wiem, ze nie mozna sie tym sugerowac ale do tego dochodza rowniez inne dziwne objawy :) nie mowie, ze na 100% ciaza, moze to jakies zaburzenia hormonalne. sama juz nie wiem co o tym myslec. poprzednia ciaza nie byla planowana ale czulam, ze cos sie dzieje... gdzie usiadlam to spalam, wieczorami mialam wzdecia (choc nie jem rzeczy ciezkostrawnych) i bylam totalnie bez sil, tez mialam taki sluz. moze poczekam do miesiaczki, choc nie wiem czy do tego czasu nie zwariuje :)