Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stonoga biala

szukam filmu....

Polecane posty

Gość stonoga biala

szukam pewnego filmu,nie pamietam tytulu,chodzi o malzenstwo,ktore adoptuje samych chlopcow,macocha jest pielegniarka i okalecza tych kolejnych adoptowanych chlopcow,az do smierci.Na koncu adoptuje rodzenstwo.Zna ktos moze,ogladal?Potrzebuje tytul.....

Gość stonoga biala
pomoze ktos?

Gość onaonanoaona
ooo ciekawy film może byc, niestety nie znam, ale podnosze temat bo chetnie tez poznałabym tytuł :D a jakie lata? nowy film? kojarzysz jakichs aktorow?

Gość stonoga biala
no wlasnie jak na zlosc nie pamietam,to dosc stary film,gra tam aktorka taka czarna, wysoka z tego filmu FBA...film naprawde godny obejrzenia.

Gość onaonanoaona
jakiego filmu? jak koajrzysz konkretną osobą to mozna latwo to odnaleźć... tylko napisz mniej wiecej o jaki film Ci chodzi i o jaka aktorke

Gość stonoga biala
heloł....jakbym wiedziala jaki to film,to bym nie pytala.Wiem,ze to thiller,a nazwiska aktorki nie pamietam.:p,strescilam w skrocie fabule filmu.

Gość onaonanoaona
ale piszesz ze gra tam aktorka czarna wysoka z tego filmu fba :D no to wywnioskowałam, ze kojarzysz ją z jakiegos innego filmu :D

Gość stonoga biala
dzieki,ale raczej nie znajde,bo nie znam tytulu,a aktorke pamietam z innego filmu.

Gość onaonanoaona
wrzuciłam to zapytanie forum filmweb, jak ktos odpowie to dam Ci znac. A ten kolejny film z którego znasz tą aktorke to o czym był? moze ja go znam i wspolnie dojdziemy do aktorki a potem do tamtego filmu :D

Gość stonoga biala
do onaona.... Ta aktorka gra przewaznie w filmach policyjnych..szukam tego filmu juz jakis czas.Sama nie wiem,jak Ci wytlumaczyc,bo naprawde nie pamietam tytulu innego filmu ,z jej udzialem..

Gość onaonanoaona
no to chyba na pewno ten film bo w komentarzach piszą o adopcji chłopców itd :) takze znalezione :)

Gość to nie ten film ten oglądałam
oni wzieli do adopcji od zmarłej rodziny te dzieci chłopca i dziewczynkę ale z powodu majątku jaki im rodzice zostawili, i też chciali ich zabić ale to z powodu kasy.

Gość stonoga biala
tak,to jest chyba ten film-glass house...dzieki wielkie-pozdr