Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msjsjwk

Dziewczyny z fotki, piszę i nic cisza

Polecane posty

Gość msjsjwk

Jestem przystojnym chłopakiem, mam 185cm, czarne włosy i jestem wysportowany. Normalnie w realu nie mam problemu z poznawaniem dziewczyn a w moim środowisku są dwie które się we mnie podkochują. Natomiast jak zagaduję do dziewczyn na fotce to zwyczajnie mnie olewają. Dziewczyny te nie są jakieś nie wiadomo jak ładne ot zwykłe przeciętne szare myszki, zazwyczaj w opisach mają napisane że chętnie kogoś poznają a jak do takiej napiszę to one to odczytują ale nie odpisują, kompletna zlewka. Dlaczego tak jest ?

Gość zapalniczka grzyb
bo tam się nie pisze, tylko wrzuca fotki..najlepiej aut.

Gość mosznowładca
a nie wiesz o tym ,ze takie portale i ogólnie poznawanie dziewczyny w necie,eliminuje faceta u normalnych wartosciowych kobiet? te które tam maja konta,to chcą się dowartościować,sprawdzić itp ajuz bardzo rzdko kogoś wyrwać

Gość stonoga biala
chwalisz sie teraz, czy zalisz...szare myszki po prostu zdaja sobie sprawe,ze takie przystojniaczki nie traktuja powaznie swoich wypocin...ot i cala filozofia:p

Gość kkaśśka 89
Bo tam te wszystkie laski to totalne szlaufy, prymitywne puste laleczki myślące że jak pokażą kawałek dupy to będą fajne i cudowne. One tylko tam mają konta żeby sobie podbudować swoją wartość, znam nawet laski które są w paroletnich związkach a też tam mają konta żeby zbierać głupie oceny :)

Gość msjsjwk
Ale ja nie mam zamiaru nikogo wykorzystywać, po prostu ostatnio spodobała mi się tam taka jedna dziewczyna i napisałem do niej fajną wiadomość w stylu że chciałbym z nią porozmawiać, poznać się tym bardziej że ona miała w opisie że chce poznać kogoś nowego. A ona mi odpisała "Aha" a później jak zapytałem znowu to już nic nie odpisywała.

Gość stonoga biala
Wiec nad czym tu dumac,skoro nie potrafi nic madrego odp,tylko "aha",to raczej wiadomo,ze komunikatywnosc jest jej obca chlopie:P

Gość msjsjwk
Ehh ale to jest głupie. Laska pisze że chce kogoś poznać, ma nawet ustawiony rysopis swojego ideała pod który akurat pasuję, piszę do niej miło i kulturalnie a ona traktuje mnie jak jakiegoś idiotę.

Gość msjsjwk
Jak niby daję się wkręcać ? jeśli spodoba mi się jakaś dziewczyna to naturalnie do niej zagaduję bo liczę na to żeby ją poznać a w zamian za to dostaję olewkę albo głupie "aha" "spadaj"

Gość Normalny chłopak 28
Chłopie. Nie jesteś jedyny. Sam tak miałem dziesiątki razy. Identycznie jak Ty. Ktoś powie. Bo ślesz na 1 stronie fotki każdej to samo. Sęk w tym, że nie. Zrób eksperyment. Do 100 losowo wybranych dziewczyn wyślij różne indywidualne wiadomości z zagadaniem w stylu. Chciałbyś ją poznać. Zakładam się z Tobą o zgrzewkę piwa że na 100 dziewczyn będziesz miał farta jak odpisze Ci powyżej 10! Dla mnie to chore! Dziś walentynki 2014. Zdobyłem od kumpla miesiąc wcześniej parę numerów. Myślę. Okazja jest napiszę. Odpisała jedna - kiedyśto ona napisała do mnie ale coś nie wyszło z kwestią miejsca na spotkanie na żywo. Ona chciała miasto ja wszelkie inne miejsce byle nie tam bo mnie znają. Naciskała by poznać kim jestem. Po 20 sms już wiedziała i mnie olała. No żesz! Kurde ja tego nie czaje. Kulturalnie napisałem jej. Że teraz moja kolej by spróbować. Poprzednio spotkały się dwa uparciuchy i nie mogliśmy dogadać spotkania. Jak mnie oleje teraz to przynajmniej będziemy kwita. No i .. olała. Nie no zaje..ście. Jezu jakie dziewczyny są dziwne na maxa to jest bania mała. Mam wrażenie, że 20 lat temu bez problemu można było znaleźć dziewczynę na ulicy a teraz ? Ja nie wiem w jakich czasach my żyjemy. Albo koleżanka dała mi numer do wolnej dziewczyny. Po jakimś tam okresie wspominam, że będę w jej miejscowości za jakiś czas. Można by zgadać się na chwilę rozmowy na mieście. Przynajmniej by się zobaczyć na żywo. Jaka była jej reakcja ? Ona nie spotyka się z ludźmi poznanymi przez internet. No żesz kur.a mać! No to po ch..j ze mną koresponduje. Nie wiem. Masakra! Zwariować idzie. Napisałem jej. Ok. W takim razie dzięki. nie ineresują mnie wyłącznie wirtualne znajomości. Chyba po to z kimś się pisze by móc poznać się potem na żywo a nie po to by nie wiem. Pisać z nudów. Kompletny bezsens! Nie wiem czy to ze mną coś nie tak czy trafiam na takie dziewczyny poj..ne! Ratujcie błagam.

Gość gość
następny archeolog. jakiś tu zjazd archeologów się dziś odbywa czy co ?