Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziii22

Prośba o wypełnienie ankiety.

Polecane posty

Gość ni hu ja
ni hu ja, nie wypelnie

Gość szukam teraz pracy i...
Jestem niesprawiedliwie traktowana ze wzgledu na macierzynstwo. Jesli juz zatrudniaja, to coraz wiecej pracodawcow chce studentow i osoby niepelnosprawne. Na inne oferty jest tylu chetnych, ze zatrudnienie akurat mnie graniczy z cudem (patrzac nawet na odslony ogloszen). U meza w pracy stawiaja na ludzi starszych, zwlaszcza kobiety zatrudniaja 40+, w kilku miejscach spotkalam sie z taka taktyka.

Bardzo dobrze Cie rozumiem. Ja tez nie mogę znaleźć pracy. Urodziłam dziecko i niestety prace straciłam :(

Gość do uja
Wypełniłam. Ale... ta ankieta jest dość zmanipulowana i moim zdaniem to oszustwo, mające na celu wyłudzenie konkretnych odpowiedzi.

do uja nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Wiadomo, że jest dyskryminacja na rynku pracy. jest potwierdzona badaniami nie tylko moimi ale przez wielu badaczy.

Gość globmistrz
Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl analizy-statystyczne.host77.pl

Gość dsdsdsdsd
wypełniłam

Gość gdyby w Polsce
kazda ciezarna nie leciala na L4 to pewnie nie byloby problemu z praca. Ja mieszkam za granica, tu na zwolnienie chodza kobiety z NAPRAWDE zagrozona ciaza ale problemu z praca dla mlodych kobiet czy matek nie ma. Cos za cos. Wolicie L4 na 9 miesiecy to potem bieda na lata bo pracy nie ma, emerytury nie bedzie itd

Może masz racje że za dużo kobiet bezpodstawnie korzysta z L4 w ciąży. Ale to głównie zależy od warunków pracy. Ja sobie nie wyobrażam stać np 8 godz z wielkim brzuchem w sklepie obuwniczym. Co innego gdy kobieta pracuje w biurze i ma mało stresującą prace

Gość ale za granica kobiety
tez pracuja :O Sklepy z butami tam tez istnieja :O

Gość na macierzynskim...
głupia ta ankieta.... ja tam nie czuje dyskryminacjii, troche to naciagane i sugerujace... zaczełam ale nieskonczyłam... sorki

Ale na pewno nie pracują do porodu. Niestety występuje dyskryminacja. Może jej nie widać na pierwszy rzut oka ale jest :(

Gość ale za granica kobiety
nooo, ida na macierzynski (na macierzynski, nie na zwolnienie) 2 tygodnie przed terminem porodu. Ups! Okropnosc, co? Ale potem maja gdzie wracac, bez problemu znajduja prace w wieku rozrodczym, maja emeryture. Polki same sobie sa winne. Teraz nie ma co szukac na sile winnych, tylko wziac sie w garsc. A jak sie chce siedzie na zwolnieniu to nie narzekac. Nie mozna miec ciastka i zjesc ciasta. Macie to co same wybralyscie :D

Gość do uja
"do uja nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Wiadomo, że jest dyskryminacja na rynku pracy. jest potwierdzona badaniami nie tylko moimi ale przez wielu badaczy. "- Nie doświadczyłam dyskryminacji, ludzie z którymi mam kontakt również owej dyskryminacji nie widzą. Mówisz iż jest to potwierdzone badaniami, a jakie badania masz na myśli? Ankiety? - nie uznaję ich za wiarygodny zbiór informacji. Jest bezrobocie. I dotyka ono i studentów i niepełnosprawnych i kobiety i osoby starsze...

do uja przeczytaj sobie książkę p. Kalinowskiej - Nawrotek "dyskryminacja kobiet na rynku pracy" albo wejdź na stronę www.bezuprzedzen.org

Gość Primo sunnno ta
Chcialam wypełnić rzetelnie, ale ankieta jest źle skonstruowana, sugeruje odpowiedzi, zwłaszcza co do dyskryminacji kobiet. Anieta powinna być bezstronna a nie sugierować, że kobiety są dyskryminowane! Bo ja np. się z tym nie zgadzam. Tak jakbyś już miała podsumowanie i ustawiała pod nie pytania. Ktoś ci to zaakceptował?

Gość też nie kończe
autorka i tak już gotowe "wnioski"