Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybielanie kłów :)

Wybielanie zębów :) wybielam od dziś i już jest efekt :)

Polecane posty

WYbielam metodą nakładkową. Za mną już pierwsza noc i już widzę, że zęby wyglądają dużo ładniej, a przede mną jeszcze 2 tygodnie wybielania. Nie mam nadwrażliwości ani bólu :) Jest super!!!!!!!!! Od dawna marzyłam o białych zębach bo mam naturalnie żółtą kość i spełnia się właśnie :)

Gość ja wybielałam
opalescenece 15% cieszyłam się do 4 nocy póżniej bół używałam na nakłasdki zelu fluor elmex tylko to trochę pomogło ale po 2 latach czuję skutki na szkliwie, chociaż wcześniej to gryzłam lody

ja nie mialam tyle szcześcia. wybielanie zakończyło się bardzo szybko niewyobrażalnym bólem. Teraz boję się wybielanie nawet u dentysty. Nie wiem czy kiedys sie zdecyduje.

Napisałam już, że metodą nakładkową. Żel Optimalesce czy coś takiego 20 %. Wszystko od dentysty, więc jestem spokojna o stan uzębienia :) Zęby najpierw musisz wyleczyć, potem scalling, ściaganie kamienia, jeśli masz odsłonięte szyjki to trzeba je uzupełnić i potem pobiera się odciski zębów do zrobienia nakładek, czekasz kilka dni - odbierasz nakładki i żel i działasz :)

Tak, wiem, że nadwrażliwosć może się pojawić. Mój m. wybielał w gabinecie kły lampą i żelem, stężenie prawdopodobnie 20% i 2 dni leżał w łóżku, łykał ibuprom i czuł się fatalnie, jakby zęby miałyby mu wszystkie same z siebie się wyrwać :) Ja też liczyłam się, i nadal liczę, z bólem i nadrażliwością. Ale póki co jestem miło zaskoczona. Ważne żeby ściągać nadmiar żelu z dziąseł i błon śluzowych, żeby ich nie podrażniać. Dentysta pokazał mi jak dozować żel i wiem, że im mniej tym lepiej. Oczekiwałam efektu jakiegoś niewielkiego rozjaśnienia po ok. 1-2 tyg, a pierwszy dzień już mnie miło zaskoczyć. Zobaczę jak bedzie dalej. śledźcie mój wątek i zdam Wam relacje :)

Gość ja wybielałam
dokładnie tak jak piszesz, obyś nie cierpiała tak jak ja. Pamietaj jak będzie bół to tylko zel elmex. cena około 30 zł

Sorki, błąd - m. wybielał zęby żelem o stężeniu ok. 35% - nie 20%