Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tsambika

dieta strukturalna + marszobiegi = 15 kg mniej!!!

Polecane posty

hej:) zakładam ten wątek, aby sobie notować, co i jak jem, ile schudłam i dlaczego;) od dwóch miesięcy stosuję dietę strukturalną dr bardadyna i jestem ZACHWYCONA!!! schudłam już pionad 10 kg (a jestem po czterdziestce), na dodatek nie chdzę głodna, jem same zdrowe rzeczy, mam mnóstwo energii i dużo wiosennej radości (wbrew pogodzie!). na dietę strukturalną trafiłam dzięki kafeterii,a konkretnie, wątkowi bożki sprzed kilku lat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3443505 ponieważ już od jakiegoś czasu jadłam inaczej = zdrowiej (i w zasadzie zgodnie z zasadami tej diety), postanowiłam spróbować pić koktajl oczyszczający (owocowy). zjedzony (jest tak gęsty, ze jem go jak mus, łyżeczką) o 18, świetnie syci do następnego ranka. piłam go 3 tygodnie, potem przerzuciłam się na koktajl odchudzający (z awokado i morszczynem). po miesiącu było 8 kg mniej, a teraz ponad 10! polecam ten spsoób chudnięcia, bo jak czytam o dukanie (znam, schudłam 14 kg, wróciły w ciągu 1,5 roku), kopenhaskiej (przerabiałam z pięć razy, efekt jo-jo jak w banku) i tabletkach z tasiemcem, to normalnie nóz mi się w kieszeni otwiera:))) oprócz diety staram się codziennie chodzic na półgodzinny szybki spacer do parku. udaje mi się mniej wiecej 5 razy w tygodniu. jak się zrobi cieplej, to będę truchtała/dreptała wg metody gallowaya (kupiłam ostatnio na promocji w lidlu książkę jego autorstwa specjalnie dla kobiet), a jak się zmonilizuję, to także ćwiczyła w domu z cindy crawford. pozdrawiam i zapraszam, moze ktoś także odchudza się strukturalną? bywam na forum http://strukturalne.fora.pl/, ale tam jest nas dosłownie trzy na krzyż, stąd pomysł tego wątku. jak nikt nie dołączy, trudno, będę sobie tu prowdziła pamiętniczek odchudzania i gadałą sama ze sobą;)

ponieważ w ramach pokuty powielkanocnej stosuję dwudniową "dietę weekendową" (również dr bardadyna), dziś zjadłam: 9.00 1 szklanka mleka sojowego, 20 dag truskawek, 1 mała łyżeczka siemienia lnianego, 2 łyżeczki otrąb pszennych wszystko miksujemy 11.30 1 szklanka soku pomarańczowego, 1 łyżka stołowa zarodków pszennych , 4 morele suszone wszystko miksujemy 15.00 1 szklanka soku pomidorowego, puszki tuńczyka, 1 mała łyżeczka siemienia lnianego i morszczynu wszystko miksujemy 18.301 szklanka mleka sojowego, mały, niezbyt dojrzały banan, 1 mała łyżeczka siemienia lnianego, 2 małe łyżeczki otrąb pszennych wszystko miksujemy starałam się pić dużo płynów - herbatę zieloną i skrzyp, wodę mineralną. mleko sojowe zrobiłam sama, nic trudnego. dodatkowo codziennie piłam dwie kawy latte, bo lubię:)

dziś wracam do "normalnej" diety strukturalnej śniadanie owsianka i cappuccino drugie śniadanie kromka chleba razowego z pasztetem, latte obiad dwa kotlety mielone z indyka (mięso, jajko, zaiast bułki tartej otręby gryczane, trochę orzechów, sezamu, pestek dyni, suszonej żurawiny, natki i przyprawy - kumin, sól, pieprz, oregano suszone, czosnek świeży) kolacja - koktajl odchudzający (pól banana, obrane jabłko, sok z jednej pomarańczy, 2 suszone śliwki, dwie łyżeczki sezamu, 2 łyżeczki pestek słonecznika - zmiksować w blenderze) plus dużo wody minealnej, herbatka ze skrzypu, herbata zielona

Gość MagdalenaSz.
Witam, Czekam i czekam, a tu nie ma wpisów :) Chciałabym towarzyszyć Pani w odchudzaniu. Pozdrawiam, Magda

Gość gośćjaga
Czsc odchudza sie ktos czy juz wszystkie panie sa szczuplutkie

Gość gość
hej hej :) jest tu jeszcze ktoś, bo ja chce zacząć w nowym roku, a po wypróbowaniu różnych diet wierzę tylko w dietę strukturalną. Raz juz na niej schudłam 3 lata temu, ale w zeszłym roku, bardzo stresującym dla mnie, wrzuciłam dodatkowe 7 kilo :(

Gość tussia
Pięćdziesiąt twarzy Blacka (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/vmhpiecdziesiat-twarzy-blacka-2016 Etatowi rozśmieszacze Ameryki – Marlon Wayans i Michael Tiddes, twórcy uwielbianych na całym świecie serii „Straszny film” i „Dom bardzo nawiedzony” powracają z bezkompromisową parodią megahitu na podstawie bestsellera E.L. James. W obsadzie arcydowcipnej odpowiedzi na „Pięćdziesiąt twarzy Greya”, w której – jak zapewniają jej producenci – „seks i humor idą ręka w rękę”, zobaczymy plejadę hollywoodzkich piękności, gwiazdy komediowych hitów „Kac Vegas” i „Druhny” oraz – uwaga - Jane Seymour, czyli niezapomnianą Doktor Quinn z wielkiego serialowego przeboju! Milioner Christian Black jest zabójczo przystojny, niewyobrażalnie bogaty, tylko… kompletnie nie radzi sobie w łóżku. Kiedy w jego życiu pojawia się piękna i wścibska dziennikarka, kolejne pikantne sekrety przedsiębiorcy zaczynają wychodzić na światło dzienne. Czy uwikłana w coraz intymniejszą relację z bogaczem reporterka zdoła odkryć wszystkie, skrywane przed światem twarze Blacka?

Gość gość
ta dieta jak wiele innych zupełnie nie działa nie wierzę ,ze ktos na niej schudł ja wręcz odwrotnie= przytyłam na kalorycznych koktajlach