Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SoczekMalinowy

Jak skutecznie odstraszyć psa?

Polecane posty

Niestety mój pies ciągle oblewa drzwi, latem i wiosną gryzie całe kwiaty, robi dużo szkód, wywleka jakieś śmieci z kosza przed chatę. Mama teraz ma zrobić altankę, posadzić kwiaty itp, a wiem, że pies będzie rozrabiać. Macie jakieś sposoby żeby go odstraszyć? Już nie skutkują preparaty do rozcieńczenia z wodą i polania kwiatów i różne tego specyfiki, które można kupić w ogrodniczym do odstraszenia psów.

Gość zaquta pała
jaki problem przyjebac mu szpadlem albo pod auto wrzucić,meczysz sie z kundlichem na własne zyczenie

Gość ttt12
to pozbądż sie ogródka i drzwi,też wyjście,nie?

Gość zaquta pała
jakiej rasy ten pies?

Gość zaquta pała
to ciota nie pies,nie mozesz miec skrupółów,wywal skurwiela na ulice albo do schroniska,zobaczysz jak odetchniesz

Nie mam już słów do cb! to jest na prawdę kochany pies, tylko lubi rozrabiać ;/ Nigdy nie mogłabym tak postąpić, nie jestem taką bezduszną osobą jak ty.

Gość zaquta pała
pies,kot i inne bydle to nie jest dobry pomysł w domu,pies musi pracować na siebie i kot też,a jesli sa to tylko domowe pasozyty to masz taki skutek jaki masz

Gość zaquta pała
ja nie jestem bezduszny,po prostu oceniam sytuację na trzezwo

Ruchu to pies ma bardzo dużo, często na spacery chodzi, ciągle biega, prawie wgl w domu nie chce siedzieć tylko na dworze, często się z nim bawie, rzucam mu piłkę itp, ale jak tylko wiosna i lato nadejdzie i kwiaty się pojawią to amen, chwila i kwiatków nie ma. Tak jakby to na złość robił;/

Gość zaquta pała
moze on te kwiaty dla ciebie zrywa,a ty śpisz? zapytaj go następnym razem,czy o to mu chodzi,moze z piłki juz wyrósł i chce cos wiecej,jestes dziewczyną......

Gość zaquta pała
trzymaj się

Gość gość
Dlaczego psiarze nie wyprowadzają psów w pobliżu swojego bloku tylko idą pod czyjś blok i tam się śmierdziele załatwiają....