Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssszkoda mi

Poznałem fajną dziewczyne a ona powiedziała ...ze jestem dla niej za niski

Polecane posty

Gość sssssssszkoda mi

Poznalismy sie przez internet, to nie był portal randkowy, super sie pisalo przez 3 miesiace, wymienilismy sie fotkami, przypasowalem jej , ona mi rowniez. Zapytala ile mam wzrostu bo lubi wyzszych od siebie, powiedziałem prawde ze 177... (ona 175) roznica niewielka. Po tej rozmowie musiala wyjsc, potem pisalem nie odpisala, rzekomo zajęta a dzis napisala ze nic z tego nie bedzie, nie pasujemy do siebie i zablokowala mnie. Wiem, ze chodzilo o wzrost. To smutne, przykro mi, zeby 2cm decydowaly o tym czy ktos chce cie poznac czy nie? :(

Gość streets of philadephia
Daruj sobie internet, lepiej poznac kogos na zywo. Mniej rozczarowac i takich sytuacji.

Gość Proxima Centauri
W necie nie ma co szukac :p Najlepiej wcale nie szukac, a przyjdzie sama, gdy najmniej bedziesz tego spodziewal :)

Gość do tych powyżej
ja mam 168 a mój chłopak 173 cm i jakoś ma duże powodzenie. Dziewczyna widać jest bardzo młoda skoro powierzchowność ceni wyżej nad człowieka. A może jej ojciec jest duży i taki ma wzorzec, heh

Gość vjvbjkgvjkh
w internecie jest masa brzydkich dziewczyn lub tak powalonych psychicznie, ktorych nikt nie chcial ze szok. Taka mysli ze odmawiając komus jest kims waznym, podnosi swoją samoocene. Na portalach randkowych to norma ze dziewczyny zakladają konta by dostawac wiadomosci, komentarze, ''jarają się'' tymi komplementami a tak naprawde nikogo nie chcą poznac.

Gość jo;la7676
a co w tym dziwnego?? widocznie Czuje sie nie komfortowo przy niskim chłoptasiu. i on może byc nawet mega fajny inteligentny..a mimo to wzrost jest wazny/

Gość Anonim for You
Nastepnym razem jak zauwazysz u takiej slowka typ. "mega" uciekaj jak najdalej. To sa wlasnie te dla ktorych glownie liczy sie wzrost.

Gość Margaritka23latjka,
ładne dziewczyny mogą sobie przebierac w facetach.. nic na to nie poradzisz.Też kiedys spotkałam faceta który miał 170wzrostu..był niczego sobie.. i gdyby był wysoki to pewnie miałby szanse. Dla mnie wzrost jest bardzo wazny.sama mam 170 .tak więc o szpilkach nie byłoby mowy przy takim facecie..i czułabym sie jak nie kobieta.Niech sobie szukają niskich dziewczyn. . i po kłopocie.

Gość vjvbjkgvjkh
a skad wiecie ze ona była ładna? autor nic o tym nie wspominal, rozmawiali 3 miesiace i z takiego powodu zrywac kontakt? Smieszne sa te internetowe znajomosci, jak małe dzieci żenada

Gość ninihgfdsghj
Też miałam kiedyś takie podejście (głupie). Nie patrzyłam w ogóle na facetów mojego wzrostu nie wspominając o niższych, i co... Poznałam przez internet mojego obecnego męża, który jest 3 cm wyższy ode mnie, i do dziś nie mogę uwerzyć w swoje szczęście. Oczywiście, że sie w internecie można 'naciąć" ale to całkiem dobry sposob żeby poznawać ludzi. Od razu weryfikujesz zainteresowania, system wartości itd. Przecież to o wiele mniej płytkie niż wyrywanie lasek w dyskotece, gdzie liczy sie tylko wygląd, bo nawet nie pogadasz w tym huku.

Gość lepiej nie ufać kobiecie
Jest pewna grupa kobiet dla ktorych liczy sie wzrost,wyglad, status. Wybierają instynktem, to jest biologia.

Gość tyrtbyyrby
napisz do niej: masz racje, nic by z tego nie wyszło, masz za małe piersi jak dla mnie

Gość waginoplastyczna jola
Ten wzrost to tylko twoje domysły, wolisz myslec ze ta dziewczyna rzuciła cie z takiego błahego powodu bo to by świadczyło o tym że jest pusta. A tu może chodzic o jakies twoje cechy charakteru, do których nie chcesz sie przyzac nawet sam przed soba skoro żalisz sie na kafeterii :classic_cool:

Gość sssssssszkoda mi
najgorsze ze nie zdazyłem jej sie pochwalic swoim 29-cm długości i 18 cm w obwodzie pytongiem. Czy jak wyślę jej jego zdjęcie, to jest jakas szansa że jeszcze odpisze? :(

Gość taka jakas madrala
w zasadzie nasuwa mi sie na jezyk : lepiej , ze te 2 cm to o wzrost a nie o dlugosc ptaszka sie rozchodzi !!!! szukaj drugiej!

Gość a kto szuka powaznej znajomosc
i czy zwiazku w necie?chyba dzieci jakies