Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek1805

Zakochałem się w dzuiwczynie która ma chlopaka

Polecane posty

Gość Grzesiek1805

A wiec. poznałem pewna dziewczyne... znamy sie juz od ponad 2 lat.... od razu mi sie spodobała i odrazu jej o tym powiedziałem... bylismy ze soba przez moze miesiac. potem zerwalismy ze soba. lecz ja nadal ja kocham. przez te 2 lata nie miałem zadnej dziewczyny bo czekam az Ona bedzie wolna... nie chce rozwalać jej zwiazku z tym typem... ale ja juz nie wytrzymuje... jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi i nie miałbym sumienia celowo rozwalać jej szczescia.... ona wie o tym że ja ja nadal kocham... Prosze o szczere rady. co powinienem zrobic...

Gość djhfjdhfjd
Ale cóż tu można zrobić, skoro dziewczyna jest zajęta to widać tak jej pasuje i kocha swojego chłopaka więc ty powinieneś się usunąć. Proste i bardziej proste być nie może. Myślę że skoro już raz się rozstaliście to znaczy że nie zalezy jej n a związku z tobą.

Gość emiiiiiiiii
to nie tragedia a co powiesz jak dwojka ludzi ma rodziny,sa najlepszymi przyjaciólmi i nagle bum jest cos wiecej to beznadzieja

Gość Grzesiek1805
no tak.. ale ten jej zwiazek wisi w na włosku... ona mi sie żali na niego ze chce z nim zerwać ale jeszcze nie teraz...

Gość emiiiiiiiii
przeczekaj wspieraj ale nie lataj za nia bo to przynosi odwrotny efekt,Ty przynajmniej masz nadzieje....

Gość Grzesiek1805
no tak.. mam nadzieje i to juz od ponad 2 lat :) zalezy mi na niej az na tyle ze od 2 lat tylko o niej mysle...