Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez szans na przyszlosc,,,,

Która z Was myslała o tym by znaleźć sponsora ?

Polecane posty

Gość bez szans na przyszlosc,,,,

Bo ja coraz czesciej o tym mysle... musze sie jakos stad wyrwac,z tej dziury, nic mnie tu nie czeka, pracuje i nic z tego nie mam, zamiast sie ksztalcic zdobywac doswiadczenie to ja pracuje za marne grosze...ehh Mam urode wiec czemu nie? Tylko gdzie poznac normalnego , sympatycznego faceta, ktory potrzebuje mlodszej przyjaciolki ? Nie zboczeńca i śmierdziela?

Gość hdhdhd99
poznalam kilku facetow na zwiazek,bylo milo ,b ylo niemalze bajecznie,tylko ze zwiazku tylko tak naprawde ja chcialam,a oni mnie sciemniali,niedopowiedzeniami,po to zeby w efekcie koncowym przestac udawac i zmusic mnie do podporzadkowania sie ich zasadom gry i wejscia w uklad na ,,sex bez zobowiazan,,....wiecie do jakiego doszlam wniosku,ze wejde w uklad bez zobowiazan ,ale za kase,mam juz dosc tych chorych gierek,mam 2 numery tel.panow chetnych ktorzy chca sie ze mna spotkac jeden za 150e drugi za 200e.jestem rozczarowana tym ze chcialam ofiarowac komus milosc ,fajne zycie w zwiazku a oni i tak wszystko sprowadzili do parteru

Gość normalny sympatyczny
facet szuka związku z partnerką a nie seks układu z prostytutką

Gość znajdź sobie sponsora kobieto
bez mężczyzny kobieta nic w życiu nie osiągnie bo jesteście śmieciami.

Gość hdhdhd99
juz nie wiem o co w tych chorych gierkach chodzi,ale skoro facetom chodzi wylacznie o sex ,to niech za to placa bo nie wiem jak inne ,ale ja juz mam serdecznie dosc angazowania sie ,tracenia czasu i energii ,i w rezultacie g...no z tego miec.

Gość SW 1313
To z tą dziurą to mnie szczególnie urzekło. Tak tak dziewczyno świat przed Tobą stoi otworem. Zawód prostytutki jest jak każdy inny. Żadna praca nie hańbi.

Gość hdhdhd99
bez mezczyzny kobieta nic nie osiagnie....hmmm,no pewnie nic,bo w dzisiejszych czasach dom,samochod,stabilizacja,jest niczym.wogole wartosci upadly,zwyklej przyzwoitosci brak,skoro rozwazam uklad polegalacy na prostytucji zamiast normalnego zycia,ktore chcialam komus ofiarowac,za to zapotrzebowania na to nie bylo wcale

Gość vlc media player
Bogaty i kulturalny? Raczej nie w internecie. Modelki i aktorki mają sponsorow z wlasnego towarzystwa, szukaj tam gdzie są nadziani...głownie kluby, w Warszawie i Krakowie kręci sie masa facetów z Zachodu, moze trafisz jakiegos na wiecej niz noc.

pewnie że istnieje :p ale po co się tym przejmować? Jak facet fajny to bedzie zajety i tak i tak, a to kto jak zarabia to nie nasza sprawa;)

Gość młoda dwudzietka
No właśnie sama zastanawiam się nad sponsoringiem, Tylko że nie bardzo umiem takich facetów znaleźć, jak go rozpoznać, zainteresować sobą, gdzie ich szukać. No i przede wszystkim jak nie zostać wykorzystaną

Gość auga0101
ja tez bym poznała ale nie wiem gdzie, na czatach są pojebani ludzie i zero konkretow, watpie by jakis normalny facet z kasą siedzial na czaterii

Gość młoda dwudzietka
już tam próbowałam właśnie szukać i poddałam się. A jakoś nie mam śmiałości zaczepiać facetów po klubach. boję się, że się wygłupie. Zresztą jeszcze jedna rzecz przemawia na moją niekorzyść, mam 20 lat a wyglądam bardzo młodziutko, nie wiem czy z młodym(ale ładnym) wyglądem uda mi się kogoś poderwać.