Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABcbacbacb

Brak ekscytacji z powodu ślubu i wesela

Polecane posty

Gość ABcbacbacb

Jestem z moim facetem prawie 7 lat. Za pół roku ślub, ja mam 24 lata on 26 i mam wrażenie, że w naszym przypadku ten ślub to tylko taka formalność. mieszkamy razem przeszło 2 lata. czytam to forum i większość dziewczyn przeżywa swój ślub, ekscytują się zaproszeniami, kwiatami i inyymi slubnymi pierdołami a ja mimo, że kocham mojego faceta nad życie to nie mam tej całej ślubnej gorączki. Nie mogę się doczekać aż będziemy małżenstwem ale nie pojmuje tego jak można się tym wszystkim ekscytować. I nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak że tego tak nie przzeżywam czy co...Dodam że zawsze chciałam mimeć duże wesele i będziemy takie mieć ale jakoś totalnie mnie to nie rajcuje :D

Gość Khadi
witaj w klubie, mnie tez az tak bardzo to wszystko nie jara, myslam ze moze dlatego ze jest juz starsza( mam 30 lat) ale widze ze ty mlodsza i tez jests cos jak ja. Nawet wlscicielka zakladu sukien slubnych powiedzila "ona nic nie wie" kiedy wypytywala sie mnie o welon jaki chce, jakie buty i dodatki do tego, ja znudzona mina odpowiadalm ze chce cos wybrac i miec juz spokoj:)

Gość Khadi
ale za to rodzina jest najbardziej podekscytowana, moja mala przyszla bratowa bardzo sie zawiodla gdy powiedzialm ze nie bedzie druhen ( rok temu byla druha u drugiego brata i myslala ze w tym roku tez bedzie)

Gość ABcbacbacb
Ja mam tak samo...Nawet jak przymierzałam suknie ślubne to jakoś tak mnie to nie kręciło :) W końcu i tak nic nie wybrałam ślub we wrześniu a ja nie mam sukni i jakoś się tym nie przejmuje. nei wiem jaką chciałabym fryzurę, makijaż, nie podnieca mnie wybieranie zaproszeń, wierszyków itd. Najchętniej chciałabym już wchodzić albo wychodzić z kościoła jakoś zona ;) i bawić sie na wesleu :) tylko żeby ktoś je za mnie zorganizaował :) nie mam cierpliwości to takich pierdół typu winietki, zaproszeń, wystroju sali itd

Gość agjkiemg
Mam to samo. Termin zaklepany na 31.08.2013, a poza tym nic nie załatwione, a ja zamiast się cieszyć i biegać, to mam jakiś olewacki stosunek do tego, najlepiej, żeby ktoś za mnie zalatwił, a ja po prostu w ten dzień ubrałabym się w suknię i poszła do kościoła. A zawsze sobie myślałam, że przygotowania do ślubu będą dla mnie tak ważne, że miesiącami nie będę spać z wrażenia :P

Gość ABcbacbacb
Druhen akurat też chyba bym nie chciała bo jakoś mnie to nie przekonuje. :)

Gość ABcbacbacb
A myślałam, że to tylko ja jakoś dziwnie do tego podchodzę :) W sumie najważneijsze sprawy mamy pozałatwiane ale np fotografa mamy dopiero od miesiąca a z tego co wiem to niektórzy nawet 2 lata przed zakklepują.