Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pola24

co jest???

Polecane posty

zawsze miałam twarde piersi przed okresem a teraz planowany okres jest za trzy dni a ja mam miękkie owszem kochałam sie z chłopakiem ale był tylko petting i wytrysk zawsze był na brzuch NIE na moje narządy rodne co jest grane???

Gość Missimo
mysle ze ejstes w ciazy, piersi przygotowuja sie do laktacji. Wytrysk z brzucha mogl dostac sie do pochwy i moglo dojsc do zaplodnienia. Szybciutko tescik i do lekarza, gratuluje mamusiu, ja mialam identycznie :)

Gość przestancie pitolić :)
nie ma możliwości zeby sperma dostałam się z brzucha do pochwy, nawet jak wytrysk jest na narządy "na" to też się nie zajdzie w ciąźę. Plemniki muszą przejść długą drogę do komórki jajowej a z zewnątrz nie byłyby w stanie. Piersi to tylko piersi, nie jesteś w ciąży:)

tak jak napisal jakis podszyw. mozesz byc w ciazy. prawdopodobnie plemniki dostaly sie przez pępek i zostalas zaplodniona. dlatego zawsze przyjmuje na piersi :) moje gratulacje

Gość Missimo.
to sie kurwa znasz...to jeszcze mi powiedz ze po np sliskim dresie plemniki nie maja szans zesliznac sie do pochwy???

jezeli np kremujesz brzuch to plemniki maja wieksza szanse na przezycie bo wiadomo ze klimat sprzyja, jest wilgosc i cieplo bijace ze srodka od macicy. Wtedy ciaza murowana :)

Bo w piersiach robi sie miejsce na gruczoly mleczne. Dlatego staja sie miekkie, nie martw sie jak gruczoly mleczne urosna to znow beda twarde. A ile sie staraliscie o dzidzie?

Gość przestancie pitolić :)
dostają się do pochwy przez pępek buhahahahaha, to mnie rozbawiliście... plemniki nie dostaną sie do macicy, ani z wody! ani z brzucha ani z zawnętrznych warg sromowych:)

oczywiscie ze mozna przez pępek. widac jak sie znacie. w pępku jest mala dziurka przez która plemniki moga sie dostac do srodka. jesli celowal w pępek i sperma trafila pod cisnieniem prosto w dziurkę, ciąza murowana.

prawdopodobnie on to wiedzial a chcac zatrzymac cie przy sobie, zaplodnil cię celowo. pogadaj z nim i jesli naprawde sie kochacie to moje gratulacje :*