Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfiiiiii

czy położna się zorientowała po fakcie???

Polecane posty

Gość pfiiiiii

miałam robiony wymaz z pochwy, nie wspomniałam położnej zanim mi go pobrała, że jestem dziewicą ,ona nie pytała, ja nie powiedziałam. Cały czas była miła, pogadan, wesoła, a jak założyła wziernik i zaczęła pobierać to się zrobiła jakaś dziwna. Nie powiem, bo zabolało, ale byłam dzielna i sie nawet nie zająknęłam. Potem pomyślałam, że moze sie zorientowała , że na 90% pozbawiła mnie dziewictwa i się jej głupio zrobiło i nie chciała nic mówić zebym nie rościła pretensji to zachowała się jakby nigdy nic. Miałam rozciągnięta błonę ale chyba raczj powinna zauważyć, ze jaka jest to jest ale że jest błona. Czy to w ogóle możliwe, że nie zczaiła że jestem dziewicą????/

Gość pfiiiiii
tak, położna , nie wiem czemu ona, to było prywatnie więc może dorabia, nie wiem. To po kiego grzyba mi wepchnęła ten wziernik???? nie widziałam go ale podejrzewam, ze nie był mały...

Gość Autorko jesteś głupia
Ty nie miej pretensji do niej bo takie rzeczy mówi się na wejściu.

nie wiem czemu - moze temu bo nie powiedzialas jej ze jestes dziewica ? dobiero jak tam zajrzala to zobaczyla a juz bylo zapozno ! powinnas jej o tym powiedziec wtedy pewnie by tego nie zrobila wiec juz pewnie nie jestes dziewica hihi

Gość dziewica to stan umysłu
i tak będzie drżeć ze strachu i podniecenia jak penis będzie się wslizgiwał

Gość pfiiiii
hehe, tak będe cała drżeć, proste:) nie mam pretensji, w sumie macie racje powinnam była powiedzieć....

nie ma takiej możliwości, żeby położna nie zauważyła że jesteś dziewicą, więc najpewniej nią po prostu fizycznie nie byłaś.