Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x2xx

czy chłopak który:.....

Polecane posty

Gość x2xx

1. poznał mnie na imprezie i na drugi dzień odnalazł na nk 2. pisze sam z siebie 3. Przeprasza jak nie odpisze czasem na sms jest mna zainteresowany? dodam, że zbyt często nie pisze, poznałam go prawie 2 mies temu a mimo to nie doszło do spotkania. Chciał w święta ale potem powiedział ze przeprasza, i nie bedzie jak miał dotrzec w umówione miejsce. A jak sie odzywa do mnie to strasznie mało pisze, w sumie to nie ma o czym;/ nie wiem co o tym mysleć.

Gość x2xx
tak, pogadać ale nie mam nawet takiej możliwości. Bo on mieszka daleko, a ja sama nie bede proponować spotkania po tym jak ostatnio mnie wystawił. Zresztą wolę jak to zrobi facet. A i ogólnie wywnioskowałam ze jest raczej nieśmiały. ALe jak sama do niego pisze 1 to dziwnie sie czuje. wtedy mam wrażenie że sie narzucam, wole jak on to robi;/ a przez sms mam napisać jak mnie traktuje? Nie wiem w ogóle jak zadać takie pytanie;/

Gość Jtpmwt
Słuchaj, nam facetom tez sie wydaje ze sie narzucamy gdy sie pierwsi odzywają. Ale jesli on juz sie odezwie to daj mu do zrozumienia ze chcesz by sie odzywał, a wtedy juz nie bedzie sie bał odezwac bo będzie czuł ze chcesz tego

Gość x2xx
ładnie do niego pisze. prawie zawsze ryssuje buźki. a zresztą też pisze czasem pierwsza (nie za często ale to robię) więc powinien raczej wiedziec ze jestem zainteresowna

Gość Tomek z SW
;/

Gość x2xx
moze dzis ktos odpowie?

Gość x2xx
a teraz sie w ogole nie odzywa:(

Gość x2xx
ludzie żyjecie?