Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksabjdjiydgcbhj,

CZY JESTEM W CIAZY???

Polecane posty

Gość ksabjdjiydgcbhj,

Mam dziwne objawy.... biale uplawy, zmeczenie, klucia w podbrzuszu. bylam u lekarza ale on nic mi nie pomogl. zrobilam test (ale powinien byc wykonany w dniu spodziewanej miesiaczki a ja zrobilam 10 dni przed).po 3 min nic nie wyszlo, po 3 h jednak jest kreska. czy mozliwe, ze jestem w bardzo wczesniej ciazy?

Gość ksabjdjiydgcbhj,
jest tu ktos? potrzebuje porady

Gość ksabjdjiydgcbhj,
dziewczyny prosze powiedzcie cos

Gość dsaaaaaaaa
a ile czasu minelo od stosunku?

Gość ksabjdjiydgcbhj,
kochamy sie codziennie, max jeden dzien przerwy ale mozliwe, ze w pon byla owulacja

Test trzeba robic w dniu spodziewanej miesiaczki, zrobilas go za wczesnie. Poza tym po 10 minutach wynik testu moze byc zafalszowany a co dopiero po 3 godzinach? Co to znaczy ze lakarz Ci nie pomogl?

Gość dsaaaaaaaa
a zabezpieczacie sie?

Gość minimkaaaa
Poczekaj do dnia okresu to sie dowiesz. Chociaż mi test dopiero wyszedł 10 dni po spodziewanej dacie okresu.

Gość ksabjdjiydgcbhj,
mnie zastanawia jaka reakcja zachodzi w tescie ale jesli nie byloby hormonu to druga kreska nie pokazalaby sie przeciez.tak, kochamy sie przez stosunek przerywany ale przez 9 dni po @ byly to stosunki calkowite

Gość dsaaaaaaaa
no to ciaza jest calkiem mozliwa. mi test wyszedl 10 dni po stosunku. ty mozesz zrobic test juz 2 dni przed terminem.

Gość ksabjdjiydgcbhj,
niby w dni plodne nie dochodzil we mnie ale skoro do piatku kochalismy sie bez zabezpieczenia a w poniedzialek mialam owulacje to jest jakies prawdopodobienstwo. przynajmniej mam taka nadzieje, a co do owu to nie wiem kiedy dokladnie miala wystapic.w poniedzialek zaczelam sie dziwnie czuc. nagle na swiezym powietrzu zaczelo mi sie robic slabo, dodam moze ze jestem 2 miesiace po poronieniu. bylam w czwartek u lekarza, tam w srodku wszystko jest ok. slyszalam rowniez, ze kobieta po poronieniu jest bardzo=iej plodna, nie wiem ile w tym prawdy

Gość ksabjdjiydgcbhj,
powiedzice mi prosze co do metody obserwacji szyjki macicy. jaka ona jest w dniach nieplodnych i plodnych

Gość dsaaaaaaaa
piszesz, ze 9 dni po okresie dochodzil do konca? przypadkiem sie nie pomylilas i nie chodzilo, ze od 1 do 9 dnia cyklu bylo do konca?

Gość dsaaaaaaaa
a poprzednia ciaza byla planowana czy wpadka?

Gość ksabjdjiydgcbhj,
Poprzednia ciaza nie byla planowana. co to dni... 20 marca mialam @ (chyba bo to i po poronieniu i trwal tylko 3 dni - nawet nie cale bo czytalam, ze miesiaczka powinna byc dluzsza i bardziej bolesna, ja praktycznie nic nie czulam). wiec od 20 do 29 kochalismy sie do konca a w pon wedlug moich obliczen powinna byc owu

Gość millinn
Mi test pokazał ciażę w dniu spodziewanej miesiączki,po trzech godzinach wynik może być fałszywy. Poza tym objawy jak na ciażę. Ja dodatkowo od samego początku biegałam z moczem,myslałam,ze może pęcherz przeziębiłam ;-)) USG Ci jeszcze nic nie pokaże na 100 %,mnie nie pokazał w 4 tygodniu,dopiero w 6.

Gość ksabjdjiydgcbhj,
Musze wstrzymac sie do 16 ale wiem, ze bedzie to ciezkie

Gość ksabjdjiydgcbhj,
A jak to jest z badaniem szyjki macicy. jaka ona jest w poszczegolnych fazach cyklu

Gość dsaaaaaaaa
z tym liczeniem dni plodnych w kalendarzy to przewaznie same wpadki. niestety bedziesz musiala poczekac

Gość dsaaaaaaaa
w czasie do nie plodnych jest wysoko, jest miekka i lekko otwarta. sluz przypomina bialko jajka kurzego. jest ciagnacy. a na usg ginekolog nie powiedzial w jakiej fazie cyklu jestes?

Gość ksabjdjiydgcbhj,
Moj lekarz jest ... . Bylam pstatni raz u niego poniewaz musial wykonac jeszcze jedno badanie. Poprzednia ciaze to wlasnie on prowadzil. wlasnie zastanawiam sie nad tym wszystkim. przez 10 dni czyli od 26 marca mialam bialy sluz i bylo do duzo, w sumie dzisiaj jest ale odrobine mniej. Nie powiedzial w jakiej fazie jestem, nie powiedzial mi nic o cyklu, a bialy sluz to stwierdzil "paleczki kwasu mlekowego". tez zastanawia mnie dlaczego @ trwala tylko 3 dni, pozniej bardzo delikatne plamienie, ledwo zauwazalne 1 dzien, a miesiaczka powinna byc chyba bardziej obfita, on stwierdzil, ze nie wie dlaczego

Gość dsaaaaaaaa
a ze tak zapytam z ciekawosci. poprzednio wpadlas na stosunku przerywanym czy jak? pytam bo sama praktykuje

Gość ksabjdjiydgcbhj,
Kiedys uslyszalam diagnoze, ze nie bede miec dzieci. bylo to 7 lat temu, od 9 miesiecy kochalam sie z partnerem bez jakichkolwiek zabezpieczen, wczesniej stosunek przerywany.

Gość dsaaaaaaaa
czyli jednak jestes plodna;) jesli nie chcesz byc w ciazy lepiej sie zabezpieczaj

Gość ksabjdjiydgcbhj,
Jednak jestem choc dla mnie to byl szok. dla partnera tez. sadze, ze jestem gotowa na dziecko wiec nie bede sie zabezpieczac ;)

Gość dsaaaaaaaa
a w ktorym tygodniu poronilas? i jaka byla przyczyna?

Gość ksabjdjiydgcbhj,
Byl to 11 tydzien jak zaczelam sie zle czuc, pojechalam do szpitala i okazalo sie, ze serduszko nie bilo. przyczyna nie jest znana

Gość ksabjdjiydgcbhj,
Kurcze teraz bede sie meczyc z myslami