Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jfidjieojrew

Szumienie i przytłumione słyszenie po imprezie

Polecane posty

Byłam wczoraj na imprezie i pierwszy raz mam cośtakiego, że na drugi dzień (czyli teraz) słyszę ciągłe dzwonienie, a słuch mam jakiś taki przytłumiony. Już naczytałam się w internecie o trwałych uszkodzeniach i po prostu strasznie się boję :O Nie chadzam na koncerty, staram się unikać głośnych miejsc, a jak już nawet się w takich znajdę to nie mam po tym jakiś konsekwencji, a dziś jest inaczej... Wyjeżdżam na tydzień, jeśli nie przejdzie to do lekarza, ale strasznie się boję:(

Gość upupupup
up

ja tez tak kiedys miałam w sob byłam na dyskotece, w niedzielę słabo słyszałam ale w pon juz było ok:) nie martw się, jutro wszytsko wróci do normy

Gość nie wiem co robic juz mam ze s
za kazdym razem po glosnej imprezie tak mam

Gość gość
Ze sluchem nie ma zartow,w ten sposob zostaja uszkodzone komorki sluchowe.Na poczatku niedosluch jest niezauwazalny ale z czasem po kazdej takiej dawce dzwiekow uszkadzaja sie kolejne komorki sluchowe.Zdaza sie ,ze mozna ogluchnac nagle nieodwracalnie.Klepniecie z otwartej reki w ucho moze spowodowac gluchote czy cmokanie do ucha dziechu jak czesto rodzice robia to swoim dziecom nie majac swiadomosci o konsekwencjach.

Gość gość
Ze sluchem nie ma zartow,w ten sposob zostaja uszkodzone komorki sluchowe.Na poczatku niedosluch jest niezauwazalny ale z czasem po kazdej takiej dawce dzwiekow uszkadzaja sie kolejne komorki sluchowe.Zdaza sie ,ze mozna ogluchnac nagle nieodwracalnie.Klepniecie z otwartej reki w ucho moze spowodowac gluchote czy cmokanie do ucha dziechu jak czesto rodzice robia to swoim dziecom nie majac swiadomosci o konsekwencjach.

Gość gość