Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 222

mój brzuch to moja zmora;/ ZALAMANA;/

Polecane posty

Gość załamana 222

od pewnego czasu prubuje schudnac i widze różnice w cm jesli chodzi o uda pupe i piersi . Natomisat moj brzuch nic ani nie drgnąl;( jestem zalamana. cały czas jest wystający a na dodatek po KAZDYM zjedzonym posiłku mam wzdęcia więć brzuch tym bardziej mam wypiety do przodu ju znienwiem co mam robic , spokoj mam tylko jak nic nie jem. myslalm ze to alergia na jakies produkty ale bylam na testach pokarmowych i nic nie wyszlo ;/ co prawda doktorka mi pow ze testy nie zasze wykaza prawde ... Ma ktos podobny problem z brzuchem? jak tak to jak sobie radzi ??

Gość irlandia27
poczytaj artykul o pszenicznym brzuchu moze to to

Gość bcxfgjm
U mnie to samo brzuch masakra a reszta wrecz chda .juz nie wiem co robic co jesc itp

z zaparciami i wzdęciami pomógł mi ruch i otręby codziennie rano a na ogólny wygląd masaże, peeling z kawy, ćwiczenia. Powodzenia

Gość bxgvxgj
A ja nie mam i nie malam nigdy zaparc ale brzuch u mnie to istna masakraaaaaa

Gość załamana 222
OWSZEM JEM OTREBY BO JESTEM CALY CZAS NA DIECI NO ALE MAJA DUZO BLONNIKA CO DODATKOW MOJ BRZUCH WZDYMA ;/

Gość załamana 222
ZAPARC NIE MAM. CHODZE CODZINNIE DO WC. ALE BRZUCH DALEJ MAM WZDETY . A SA JAKIES SRODKI NIE WIEM TABLETKI ALBO PLYNY KTORE NA STO PROCENT TO ZNIWELUJA?