Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praktykujedarmowo

bezpłatna praktyka

Polecane posty

Gość praktykujedarmowo

Mam pytanie do osób które są lub były na bezpłatnej praktyce. Jak to u Was wygląda? Możecie pytać, zadawac pytania innym pracownikom gdy czegos nie wiecie? u mnie pytania są źle widziane, gdy czegos sie nie wie i zapyta to odpowiedz jest zawsze jedna : sprobuj sama, pokombinuj, wykombinuj. Proszę o odpowiedzi

Gość heh no dokładnie
wakacyjna czy po stuidach ?

Gość praktykujedarmowo
W trakcie studiów, studiuje zaocznie

Gość allusia820
hmm no to pewnie zależy , ja np. miałam pielęgniarskie w szpitalu , na początku niektóre myślały że jestem na pielęgniarstwie i się wkurzały że czegoś nie umiem, dopiero jak powiedziałam że stomatologia to mówiły co i jak, ale wielu rzeczy nie pozwalały robić :P więc jeśli to coś bardziej związanego z zawodem no to pewnie będą się spodziewać żeby mieć jakieś pojęcie

Gość heh no dokładnie
no to raczej że można pytać, co ty alfa i omega ? jeszcze się wszystkiego nie nauczyłaś przecież

Gość praktykujedarmowo
Hmm, no to juz nie wiem sama. Kilka razy dostalam ochrzan, ze maja dosc tlumaczenia praktykantom i praktykantkom wciaz na te same pytania co chwile (bo praktykanci sie zmieniaja). Juz sama nie wiem co mam o tym myslec i sądzic

Gość praktykujedarmowo
Ktos sie jeszcze wypowie?